Mansikoita ja kesäkenkiä

kasa (1 of 1).jpg

ranta (1 of 1).jpg

Lämmöllä ja valolla on ihmeellinen vaikutus mielialaan. Ihmiset ovat iloisempia ja pirteämpiä. Itsekin koen olevani jollain tapaa sosiaalisempi kesällä – talvella ei niin helposti tule lähdettyä ulos. Kesällä on matalampi kynnys lähteä, varmaan jo siitäkin syystä kun vaatteita ei tarvitse pukea viittä kerrosta päällekkäin. Nyt taas keli on hieman harmaa.

Ehdimme kuitenkin nauttia edellisellä viikolla lämpimistä säistä ja ulkoilleet paljon. Kesän ensimmäiset mansikatkin tuli ostettua. Olivat yllätyksekseni hyviä. On myös ihanaa kun ulkona tarkenee ilman takkia ja keveämmillä kengillä. Kesäkenkiä esille kaivaessani huomasinkin, että tarvitsen uudet kengät jotka on helppo sujauttaa jalkaan. Vanhat ovat jo niin käytössä nuhjaantuneet ettei auta kuin tilata uudet.

oksa (1 of 1).jpg

ssefie (1 of 1).jpg

Parina viime viikkona olen kierrellyt kaupoilla ja voi luoja se on puuduttavaa hommaa. Pitäisi monta tuntia hikoilla sovituskopeissa ja käydä miljoona kauppaa läpi. Päätin siis klikata itseni Elloksen sivuille. 

Alla olevassa kuvassa on muutamia vaihtoehtoja, joista pitäisi jotkut valita. Yleensä olen turvautunut ballerinoihin, mutta olisi piristävää kokeilla erimallisia.

Nimetön-1.jpg

 1

2

3

4

5

Linkit tuotteisiin numerojärjestyksessä vasemmalta oikealle.

Sis. mainoslinkkejä

Mistä te olette löytäneet kesäkenkiä?

 

 

 

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta