Herkullista meksikolaista #ruokapäiväkirja

Viime lauantaina tuli käytyä ravintola Pancho Villassa. Olemme käyneet siellä syömässä ennenkin ja suosittelen paikkaa lämpimästi! Kyseessä on ravintolaketju, joka tarjoilee meksikolaisia- tai meksikolaiseen suuntaan muunneltuja ruokia. En ole nyt aivan varma, oliko oma annokseni varsinaisesti meksikolainen ruoka, mutta hyvää se oli ainakin.

Paikassa on pysytty teemassa ruokalistan lisäksi myös sisustuksen suhteen. Ensimmäisen kerran olimme vajaa vuosi sitten Tampereella kyseisessä paikassa ja lauantaina ihan täällä Helsingissä Aleksanterinkadulla. Lauantaina tuli toki syötyä muutakin, joten mennään suoraan ruokapäiväkirjaan…

Aamupala

Turkkilaista jogurttia, mysliä, viinirypäleitä, täyspuristettua omenamehua

meksikolainen ruokaLounas & päivällinen

Tuli syötyä aika jämäruokaa…jauheliha-fetasalaattia, kurkkua ja dippiä kastikkeeksi. Jäi vähän nälkä, joten lounaalla söin myös kokonaisen ruisleivän voilla ja juustolla. Päivälliseksi söin saman setin ilman leipää.

meksikolainen ruokaPäivällinen osa 2

Pancho Villassa parmesaanikanaa lohkoperunoilla, uunikasviksia sekä kahta eri kastiketta. Päädyn aina ravintolassa ottamaan joko tätä- tai vuohenjuustokanaa. 😀 Ikinä ei ole mennyt pieleen!

meksikolainen ruoka

meksikolainen ruokaIltapala

Illalla vielä banaani ja proteiinipatukka.meksikolainen ruokaOletko käynyt Pancho Villassa? Onko meksikolainen ruoka omaan makuusi?

Ps. kurkkaa myös päivän aiempi postaus, sisältää alekoodin Deseniolle. <3!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

 

 

Taru

2 vastausta artikkeliin “Herkullista meksikolaista #ruokapäiväkirja”

  1. Kyllä olen!! Ja vaikka kuinka monta kertaa😍 Viimeksi viime viikolla oltiin mieheni kanssa Hyvinkäällä ,tosi hyvä palvelu & ruoka ollut joka kerta👍👌ollaan käyty myös Lahdessa ja täällä meilläpäin Kuopiossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta