Menestyksen salaisuus?

Ihmiset rakastavat neuvoa ja antaa ohjeita. Tee näin ja noin niin onnistut. Itsekin tykkään jakaa kokemuksiani ja hyväksi havaittuja asioita niin blogissani kuin elämässä muutenkin. Silti on hyvä muistaa myös, etteivät ne omat kokemukset ja neuvot ole kaikille avuksi ja neuvojen vastaanottajienkin kannattaa tämä muistaa. Kenenkään muun tapa ei välttämättä ole sinulle hyvä tapa ja päinvastoin. Kokemuksia ja vinkkejä on silti hyvä jakaa ja niiden kautta saa varmasti paljon uusia näkökulmia ja -ajateltavaa itselleenkin. Vaikka neuvoista usein onkin hyötyä, niiden noudattaminen ja sokea uskominen voi koitua myös harmiksi. Uskonkin että monesti menestyksen salaisuus on yksinkertainen – riko toisinaan sitä tuttua ja turvallista kaavaa!

Joskus kun olen itse lukenut kaikenlaisia vinkkejä ja ohjeita ja pyrkinyt toimimaan niiden mukaan, olen huomannut pyöriväni ympyrää saamatta mitään aikaiseksi. Asioihin on tuntunut tympeältä tarttua, koska ei ole itse tehnyt mieli tehdä ohjeiden mukaan; voinko onnistua tässä jos en noudata ohjeita? Sitä alkaa tavoittelemaan jotain minkä kuvittelee olevan täydellistä. Aivan kuin asioita voisi tehdä vain yhdellä tapaa hyvin, eihän se niin mene. Sitä paitsi, joskus nämä neuvot perustuvat vain yhden henkilön mielipiteeseen, millä perusteella hän olisi aina oikeassa? Täydellisyyden tavoittelu ei kannata, sillä sellaista ei ole olemassakaan. Liika itsekriittisyys tukahduttaa myös luovuuden ja tekemisen ilon todella nopeasti.

Menestyksen salaisuus

Menestyksen salaisuus

Menestyksen salaisuusOlen esimerkiksi lukenut ja kuullut paljon vinkkejä liittyen siihen mitä kannattaa opiskella, mitä syödä ja millaista blogia kannattaa kirjoittaa. Pääasiassa nämä neuvot ovat hyödyllisiä ja niistä on varmasti hyötyä vasta-alkajalle. Karsastan kuitenkin pikkutarkkoja neuvoja, esim: ”kukaan ei halua lukea sinun arkipäivästästäsi, keksi jotain uutta” tai ”Kuvien pitää olla laadukkaita ja liittyä aiheeseen”.

Millä perusteella asia on näin? Ainakin itse tykkään lukea myös arkikuulumisia ja lukijoiden kommenteista päätellen, niin tykkää myös moni muukin. Toiset tykkäävät hyvälaatuisista kuvista ja toiset kännykkäräpsyistä. Siksi parhaat neuvot ovatkin mielestäni sellaisia jotka kannustavat omaan tyyliin ja vision säilyttämiseen. Aika moni täysin erilainen blogi, artisti, kirjailija ja näyttelijä on menestynyt. Siksi parasta onkin tehdä omannäköistään juttua ja uskoa siihen. Menestyksen salaisuusYhden tai tuhannenkaan ihmisen mielipide ei tarkoita että kaikki olisivat samaa mieltä. Kun teet juttua itsellesi uskollisena omalla tyylillä on se kaikista hauskinta ja se välittyy muillekin. Riko siis kaavaa ja tee vaikka välillä päinvastoin kaikkia ohjeita jos siltä tuntuu.

Menestyksen salaisuusMikä on omasta mielestäsi menestyksen salaisuus vai onko se edelleen täysi mysteeri? Meneekö teidän pää pyörälle välillä erilaisten ohjeiden keskellä?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Laihaläski on jees Treeni ideoita x 11! 9 vinkkiä – miten eroon turvotuksesta?  Bloggaajan viikko – mitä siihen kuuluu?10 KESÄMUISTOA Onko mustasukkaisuus sairasta? PÄIVÄN MEIKKI Blogini huonoimmat postaukset x 10 Rehellistä mättöä #ruokapäiväkirja Teetkö elämästäsi vaikeaa? ♥ Pitää olla jotain mistä ottaa kiinni ♥ Kun pitäisi tehdä päätöksiä

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta