Naiset jotka vihaavat miehiä

Tänään aiheena miesten vihaajat. Minä olen kuullut monesti naisten suusta lauseen ”Miehet on pers*estä”.  Parisuhteessa miehen kanssa olevana joskus kommentoin: ”ei ne kaikki ole”, mutta jossain vaiheessa annoin olla. On totta että jotkut ihmiset ovat hanurista, mutta tätä ei voi kyllä millään tapaa yleistää sukupuolen mukaan. Tämä on mielestäni itsestäänselvä asia, ainakin sen pitäisi olla. Veikkaan myös että osa ei edes ajattele oikeasti näin ja sanoo näin vain vitsillä. Joskus kun on tullut miesrintamalla turpaan voi oikeasti ollakin tätä mieltä, mikä on täysin ymmärrettävää. Kukapa ei pettymyksissään ajattelisi näin ja puisi asiaa kavereiden kesken. Kuitenkin jos huomaat viljeleväsi tätä mantraa vuodesta toiseen ja oikeasti uskovasi siihen, niin kannattaa hetki miettiä ja ehkä katsahtaa peiliin.

Miesten vihaajat – siis ketkä?

Nimittäin usein he ketkä tuomitsevat kaikki miehet, eivät halua kilttiä ja naisia kunnioittavaa miestä. Näitä kilttejä miehiä kutsutaan usein myös nössöiksi. Argumentteja ”en halua tollasta nössöä miestä” ja ”mulle ei kelpaa kuka vaan” käytetään usein. Olen samaa mieltä, ettei keneen tahansa kannata tyytyä, eikä itseään voi saada väkisin kiinnostumaan. En vain ymmärrä miksi aika useasti mukavat ja kiltit miehet niputetaan ”nössöjen” kanssa samaan kasaan. Ja mitä se nössö oikeasti edes tarkoittaa? Usein sitten ne välinpitämättömät ja epäkunnioittavat tyypit ovat haluttuja kyseisten naisten mielestä. Itse taas ihmettelen miksi joku haluaisi tyypin, joka kohtelee muita huonosti.

Miesten vihaajat, miesten vihaaja, ihmissuhteet, parisuhteet, mielipiteet, sukupuoliroolit,

Miesten vihaajat, miesten vihaaja, ihmissuhteet, parisuhteet, mielipiteet, sukupuoliroolit,

Sitä saa mitä tilaa

Sitä saa mitä tilaa niin sanotusti. Jos rupeat leikkiin tyypin kanssa jonka tiedät olevan kusipää, tiedät itsekin että saat itkeä tyypin takia pettymystäsi myöhemmin. Tietysti ihmisten läpi ei aina näe ja kannustan itsekin antamaan ihmisille mahdollisuuden. Mutta jos alusta alkaen tunnet sisimmässäsi että jokin on pielessä ja tyyppi ei kohtele sinua hyvin, niin miksi kaivaa verta nenästä? Et voi muuttaa tyyppiä yhtäkkiä erilaiseksi, ihminen muuttuu jos itse haluaa. Tietysti joskus parisuhde voi saada toisen haluamaan olemaan parempi ihminen, mutta silloinkin se halu lähtee tyypistä itsestään. Jos tyyppi ei osoita kiinnostusta tällaiseen, älä luule että muutat hänet aviomiesmateriaaliksi. Ainiin ja sitten vielä yksi ihmetyksen aihe; jos nainen sitten joskus harvoin saa miehen haluamaan muutosta jotta mies haluaisi olla parempi kumppani, niin sitten se ei enää kelpaakaan. ”Siitä tuli ihan nössö”. Klassinen kissa-hiiri leikki.

Parisuhteessa ei ole pakko olla

Sinun ei ole pakko olla parisuhteessa. Sinun ei ole pakko edes haluta parisuhdetta tai etsiä kumppania. Siitä edellä mainittu käytös toisinaan kielii; ei haluta kilttiä miestä joten ajatellaan hänen olevan nössö tai sitten alun alkaenkin lähdetään treffeille tyypin kanssa joka ei ole kiinnostava. Haaveillaan ”pahoista pojista”, koska tiedetään ettei heistä ole suhteeseen. Sitten kun homma menee mönkään, voidaan leimata kaikki miehet huonoiksi. On täysin fine olla sinkkuna, kaikki eivät halua parisuhdetta tämänhetkiseen elämäänsä ja jotkut eivät halua koskaan. Sekin on ok.

Miesten vihaajat, miesten vihaaja, ihmissuhteet, parisuhteet, mielipiteet, sukupuoliroolit,Tietysti joskus voi käydä vain huono tuuri ja törmää vääriin tyyppeihin, vaikka oikeasti olisi jo kypsä parisuhteelle. Sympatiat ja tsempit täältä heille.<3! En puhu tässä tekstissä siitä, vaan tarkoitan sitä että on turha tuomita kaikki tyypit vain sen takia että omalle kohdalle on osunut yksi tai useampikin mätä omena. Kenenkään ei myöskään kannata etsiä väkisin parisuhdetta jos sitä ei kaipaa tai ole siihen valmis. Väkisin etsiminen harvoin kannattaa muutenkaan.

Mitä mieltä itse olet?

 

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

 

Myös miestä syrjitäänTyttömäinen tyttöKaipaatko paskamyrskyä? Kirjoita näistä!Miksi et laihdu – 8 syytäViikon kuulumiset rehellisestiMiten luottaa petetyksi tulemisen jälkeen?Meidän parisuhteen salaisuus x 9Aika karvainen muija14 parasta asiaa miehessäni

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta