Mihin aikaan kannattaa postata?

Itse olen yleensä julkaissut tekstin aamuisin, koska olen hoitovapaalla joten olen aikaisin hereillä ja lueskelen itsekin blogeja toisinaan jo aamusta. Aloin miettimään tätä kun joku aika sitten julkaisin tekstin kiireiden takia vasta illalla ja kävijöitä tuli jopa enemmän kuin aamulla julkaistulla tekstillä. Tämä voi tietenkin olla sattumaa ja eri tekstit vetävät eri määrän kävijöitä, mutta asia alkoi silti kiinnostamaan.

Eilen ja tänään tuli kiireiden takia julkaistua nyt vasta alkuillasta tekstit. Nyt kun olen kokeillut postailla eri aikaan päivästä, täytyy sanoa että kovin suurta eroa en ole huomannut. Tästä edes aionkin ehkä pyrkiä julkaisemaan tekstin aamupäivisin, se tuntuu itselleni luontevimmilta. 🙂

Joten miten asia teidän mielestänne on? Luetteko blogeja jo heti aamusta esimerkiksi työmatkalla, pitkin päivää vai vasta illalla töiden jälkeen? Mihin aikaan itse julkaisette postauksen?

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

dfs7 (1 of 1).jpg

***

What’s the best time to publish a blog post? Usually I publish the post in the morning, because I’m home with my baby so I’m up early. I read blogs usually in the morning.

What do you think? Do you read blogs at the same time you eat breakfast or just in the evening? What time you publish your own texts?

 

Taru

4 vastausta artikkeliin “Mihin aikaan kannattaa postata?”

  1. Jostain olen ehkä kait kuullut, että iltapäivä olisi paras aika 🙂 Ei ole kyllä varsinaisesti mitään hajua, eikä tilastoa, tai faktaa. Toisaalta iltapäivällä varmasti suurin osa pääsee töistä tai koulusta, ja voi esimerkiksi rentoua blogien parissa. Itse postaan yleensä aamupäivällä klo 9-12 tai sitten illalla 🙂 Enkä oikeastaan tiedä miksi, jotenkin olen ihastunut tohon lounasajalla postaamiseen, jotenkin ehkä ajattelen, että ihmiset voisivat lounaalla lukea blogeja 😉 

  2. Itse luen pitkin päivää, mutta omat juttuni ehdin julkaista vasta taaperon nukahdettua illalla.

    Olen vasta aloitteleva bloggaaja, joten tämmöiset asiat kiinnostavat kovasti 🙂 Olisi kiva, jos osaisi julkaista oikeaa aikaan, että lukijat löytäisivät blogini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta