Mikä ihmeen suolasuihke?

df6 (1 of 1).jpgOlen todella huono käyttämänään mitään hiustuotteita. Lakkaa en ole tykännyt käyttää, koska hiukset tuntuvat menevän siitä aivan koppuraisen tuntuisiksi. Tai sitten minulla on ollut vain huonoja hiuslakkoja. En ole siis vuosiin käyttänyt lakkaa kuin ehkä muutaman kerran vuodessa, jos olen halunnut kiharoiden pysyvän.

Nyt ajattelin taas pitkästä aikaa kokeilla jotain hiustuotetta. Mietin pitkään, mikä voisi olla kokeilun arvoinen tuote ja päädyin Biozellin suolasuihkeeseen. En ollut ennen kuullutkaan suolasuihkeesta eikä minulla varsinaisesti ollut mitään oletuksia sen suhteen. Tuotteen tarkoitus on antaa voimakasta tukea ja rakennetta, tuuheuttaa ja helpottaa hiusten käsittelyä sekä luoda pitävää pohjaa kampauksille. Suihke sisältää UV- ja kosteussuojan. Purnukan kyljessä on ohje ”rentoon rantalookin” ja ajattelin että hei tätä täytyykin kokeilla! 😀 Suihkutin siis suolasuihketta kuiviin hiuksiin ja puristelin sormin.

dfs2 (1 of 1)-2.jpg

df7 (1 of 1).jpg

Ennen suolasuihketta

df13 (1 of 1).jpg

Suihkuttelun ja sormilla puristelun jälkeen

Lopputulos oli oikeastaan – nimensämukaisesti sen näköinen kuin rannalla uimisen jälkeen tukka olisi jo hieman alkanut kuivumaan. Hiukset jäivät vähän kiharaisiksi. Tällainen kampaus sopiikin hyvin juuri silloin kun tukka on jo ehtinyt hieman likaantumaan; kiharaisessa tukassa lika ei näy niin helposti kuin suorassa. Itsellä on aika usein tällainen ei niin siloiteltu-tukka, koska usko tai älä välillä hiusten harjaaminen saattaa jäädä kokonaan väliin. Muuten suihke oli mielestäni aika lakkamainen, joskaan ei yhtä jämäkkä, eivätkä hiukset menneet yhtä koppuraisiksi. Ehkä tätä tulee vielä käytettyä,  mutta Biozellin Color Maskit ovat silti enemmän omaan makuuni. 😉

Oletteko te testanneet Biozellin tuotteita? Mitä mieltä?

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Vihdoin-uus-tukka

Back in black

Nuudelipää

 

***

I’ve haven’t use any hairproducts in many years; Hair spray makes hair feel a bit dirty. I use hair spray just in case when I want curls to remain. Now after a long time I wanted to try some hair product. I chosed Biozell’s salt spray. 

Biozell, Volumizing seawater spray:

– Provide structure and support

– Volumizing hair

– Create a good base for hairstyles

Contains ultraviolet and moisture protection

I think that this is ok product, it’s feels a little bit like hair spray but it’s lighter. I may use this again, but I prefer Biozells hairmasks more. 😉

Have you try salf spray?


I must say that I had never heard of salt spray.

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta