Mikä somessa ärsyttää?

Moro! Vaikka some on mun mielestä mahtava juttu ja teen töitä sen parissa, on siinäkin huonot – tai ainakin omituiset puolensa! Ajattelinkin tässä postauksessa hieman raottaa sitä, mikä somessa ärsyttää! Älkää ottako liian tosissanne. Nyt siis kerron, mikä somessa ärsyttää!

 

 

Mikä somessa ärsyttää

Mikä somessa ärsyttää

Mikä somessa ärsyttääWant more followers? Check my page!

Tästäkin olen maininnut aiemmin. 😀 Aika tuttu spämmi Instassa?

Suunnitelluista Instakuvista valittaminen

Joo se ei ole Instant moment, mutta mitä sitten? Itselleni ei tule usein edes mieleen ottaa kameraa esiin niissä parhaissa hetkissä. En ole ennen edes tiennyt Instan perimmäistä tarkoitusta. Jotkut esittelee siellä tissejään ja jotkut aamupuuroaan. Käyttäköön kukin sitä miten haluaa.

Muiden dissaaminen

Tämä on pyllystä – myös muualla kuin somessa. Sellaisesta piilodissaamisesta en pidä myöskään; ikään kuin vain kerrotaan oma mielipide, mutta samalla poljetaan kaikki toisin ajattelijat maanrakoon.

Sosiaalisen elämän kärsiminen

Sanottu mitä sanotte, mutta some kyllä vie sitä läsnäoloa pois. Jos koko ajan pitää snäpätä ja selata Instaa niin mitä siitä käsillä olevasta hetkestä jää käteen?

Kertomatta jättäminen

Se kun kirjoittaa vastineen tai viittaa johonkin toiseen blogitekstiin, mutta ei linkkaa kyseisyä postausta. 😀 Olisi kiva, että alkuperäinen kirjoittaja nostettaisiin esiin ja lukijatkin tietäisivät mistä tässä nyt puhutaan.

Nämä eivät saa minua onneksi menettämään yöuniani, mutta tätä oli ihan hauska tehdä. 😀 Tuleeko sulle mieleen joku muu asia, mikä somessa ärsyttää?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Kuva: Suvi, edit by me

Lue myös:

Missä ammatissa en voisi toimia x10

Sosiaalinen median sisällöntuottaja

Minustako yrittäjä?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta