Mikä vauvaa naurattaa?

Mikä vauvaa naurattaa? Otsikossa on nyt vauva, vaikka lapsi onkin jo taapero (se kuulosti paremmalta). Meidän lapsi innostuu ja ilostuu herkästi, veikkaan että aika moni muukin lapsi. En myöskään usko, että kovin monella vanhemmalla on vaikeuksia saada vauva tai taapero nauramaan. Mutta mikäli lapsesi on totinen tyyppi ja haluat saada hänet nauramaan, kokeile seuraavia…

Mikä vauvaa naurattaa x 9

Sälekaihtimien kääntely lapsen edessä on kova juttu. Auttaa erityisesti silloin, jos pää on kopsahtanut johonkin ja harmittaa.

Ota vauva käsivarsille ja lähde lennättämään häntä ympäri kämppää. Yli kymmenen kiloisen vauvan kanssa myös hiki itsellä on taattu!

Mene selällesi maahan, koukista jalkasi, niin että reidet ovat mahan päällä (vähän kuin tekisit vatsalihaksia). Tuo lapsi sääriesi päälle ja ota käsistä kiinni ja lähde heiluttelemaan. On myös hyvää treeniä!

Vääntele naamaasi. Viimeistään siinä vaiheessa kun itse repeät nauramaan, lapsikin alkaa.

Mikä vauvaa naurattaa, mikä saa vauvan nauramaan, vauvan huumorintaju, äitiys, vanhemmuus

Mikä vauvaa naurattaa, mikä saa vauvan nauramaan, vauvan huumorintaju, äitiys, vanhemmuusHeiluttele jalkaasi edestakaisin ylös, eteen ja taakse. Lapsi nauraa ja varmasti myös ohikulkijat (ainakin pitävät sinua outona).

Sama efekti on taattu myös käsiä pyöritellessä.

Peiton alle meneminen ja sieltä esiin tuleminen perinteisellä ”Kukkuu!”-tervehdyksellä ja hymy on taattu.

Vatsaan puhaltelu ja kutittelu.

Korvaan kuiskaaminen.

Mikä vauvaa naurattaa, mikä saa vauvan nauramaan, vauvan huumorintaju, äitiys, vanhemmuusNämä toimii meidän lapsella. Tajusin juuri, että vaikka nämä on meidän lapsen mielestä hauskoja voi olla ettei ne uppoa muihin. Tämä tuli jo ainakin kerran todistettua kaverin lapsen kanssa. 😀 Aina voi kokeilla.

Mikä on teidän lapsen mielestä hauskaa? Vinkit jakoon!

 

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Lapsi, mikä ihana tekosyyKelvollinen äiti on loistava isäRanskassa vauvalle syötetään sokeria, pitäisikö meidänkin?BAD MOM-haaste!Millainen äiti olen?”Minä en kyllä osta lapselle mitään Frozen-krääsää!”Milloin luopua tutista?On julmaa jättää lapsi ilman sisarusta”Ei siivota, leikitään vaan halihippaa” – Tarvitseeko sotkua sietää lapsiperheessä?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta