Mikään ei näytä niin hyvältä kuin Omar-munkki maistuu

kävelyllä    Viime viikolla herkkuhammasta kolotti. Oli aika tuulinen ja viileä päivä. Tulin koulusta kotiin ja mieheni äiti oli juuri lähdössä lapseni kanssa meidän pihalle leikkimään. Ajattelin että nyt syön välipalan, puen ja lähden sitten lapsen kanssa ulos.

Välipalaksi vedin leipää ja suklaapuddingin, mutta yhtäkkiä muistin kaksi Omar-munkkia, jotka polttelivat keittiössämme. Mieleni teki ottaa yksi Omar-munkki, mutta ajattelin syöväni sen välipalan jälkeen jos vielä tekisi mieli. Välipala tuli syötyä, mutta munkkihimoni ei laantunut mihinkään. Ehkä se lähtee kun menen reippaalle lenkille, ajattelin. Puin ja olin lähdössä, mutta hetken mielijohteesta otin kuitenkin munkit mukaan. Ihan muuten vaan otan munkit lenkille mukaan, ei siis missään nimessä ole aikomustakaan syödä niitä!

omar- munkkiUskokaa tai älkää, mutta siinä rattaita työnnellessäni päätin popsia yhden Omarin. Tuliko se yllätyksenä? Kylläpäs maistuikin hyvältä. Hetken päästä söin toisenkin. Se oli hyvää, muttei aivan yhtä hyvää kuin edellinen. Elämä on aika mukavaa, mietin. Voi samalla vaunutella ja syödä pari munkkia. Onneksi lapsi oli selin minuun päin, eikä tajunnut mistä jää paitsi.

Mikä on sun lempiherkku? Mun lempiherkku tuli varmaan tästä tekstistä ilmi. 😉

Ihanaa lauantaita ja ehkä törmätään Blogger’s Inspiration Dayssa!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Törkyinen ruokapäiväkirja

Oot säälittävä anorektikko

Pitkästä aikaa humpalle!

 

 

Taru

6 vastausta artikkeliin “Mikään ei näytä niin hyvältä kuin Omar-munkki maistuu”

  1. Ai että! Omar munkit on kyllä aivan ihania 😀 Nyt kyllä tekis niin mieli 😀

    • No älä! 😀 Miten ne on niin hyviä?! Paljon parempaa kun Berliininmunkki! 😉

  2. Oooh, Omar-munkit ja Omar-karkit on ihania! Oma suosikkiherkku on kuitenkin Fazerin sininen ja saman merkin pienet mutakakut 🙂 Nam nam!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta