Miksi blogin nimi on Stuff about?

kimono (1 of 1).jpg

Nimen keksiminen blogille saattaa olla haastavaa. Itsellänikin meinasi hermo mennä, kun sopivaa nimeä ei meinannut löytyä. Meinasin jo epätoivoissani nimetä blogin Viinirypäleeksi. 😀

Blogista tuli kuitenkin Stuff about, kuten näkyy. Blogin nimi herätti aluksi kotona ihmettelyä. Mitään jännittävää tarinaa tässä ei valitettavasti ole takana.

Kun aloin miettimään blogini nimeä, ajattelin ensin että se on suomenkielinen, kuten blogi itsessäänkin. En kuitenkaan halunnut nimen rajaavan blogia mihinkään tiettyyn aiheeseen. Mieleen ei tullut oikeastaan mitään. Aloin siis miettimään josko nimi sittenkin olisi englanniksi.

Apuna yritin käyttää nimigeneraattoria, josta sain vinkin erään blogin kautta. Siitä ei kyllä valitettavasti ollut minulle hyötyä.

kimono1 (1 of 1).jpg

Halusin blogin nimen olevan sen verran ympäripyöreä, ettei sen alla voisi kirjoittaa vähän kaikesta. Toisaalta kohderyhmä löytäisi tänne ehkä helpommin jos nimi kertoisi enemmän.

Halusin aloittaa blogin kirjoittamisen heti, joten en jaksanut jahkailla nimen kanssa liikoja. Jostain tuli mieleen juttu eli stuff. Ajattelin sitten, että olkoon Stuff about eli juttuja. En halunnut laittaa esimerkiksi Stuff about me, koska en kirjoita pelkästään itsestäni.

Minulle oli pääasia, että sain bloggaamisen vihdoin aloitettua. Niinhän se menee että ei nimi pahenna, vai? 🙂 Jossain vaiheessa mietin josko vaihtaisin ihan vain oman nimeni blogin nimeksi, mutta toistaiseksi tällä mennään.

kimonoo2 (1 of 1).jpg

Mä haluaisin tietää mistä sun blogin nimi tulee? Pistä kommenttia :)!

 

Seuraa blogia: FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

2 vastausta artikkeliin “Miksi blogin nimi on Stuff about?”

  1. Mun blogin nimi ”Elämää tangolla ja sen ympärillä” sai nimensä siitä, että ajatuksena olisi painottaa blogissa tankotanssiharrastustani (blogi on siis aloitettu vasta muutama viikko sitten, joten se vielä vähän hakee muotoaan) :). Kuitenkin tulee kirjoitettua myös kaikesta muusta, ja siksi nimi jättää tilaa myös muille jutuille 🙂

    Elämää tangolla ja sen ympärillä

  2. Kiitos kommentista! Toi on kyllä kiva nimi. Pitää käydä kurkkaa sun blogia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta