Miksi naiset eivät voi vastustaa renttuja?

Miksi naiset rakastuu renttuihin? Olen aina ihmetellyt, miksi jotkut rakastuvat jatkuvasti törppöihin. Sellaisiin jotka eivät pidä lupauksiaan, eivät kunnioita muita, valehtevat ja aiheuttavat muille pahaa mieltä.

Oikeastaan ymmärrän syyn; joidenkin ihmisten menneisyys on tehnyt heistä rikkinäisiä ja he hakeutuvat tiedostamattaan suhteisiin, joissa heitä ei arvosteta ja kunnioiteta. Ennemmin tai myöhemmin tulee satutetuksi. Usein ulkopuoliset näkevät heti, ettei kyseinen tyyppi ole luotettava. Asiaan voi olla vaikeaa puuttua, koska kenenkään parisuhde ei kuulu ulkopuoliselle.

Joskus taas tyyppi voi vaikuttaa aluksi hyvältä ja sitten vasta myöhemmin huomaakin, ettei näin olekaan. Silloin ymmärrän täysin ihastumisen ja rakastumisen – välillä ensivaikutelma ei vastaakaan todellisuutta. Monen kohdalle varmasti sattuu virhearviointeja – jossain vaiheessa huomaakin seurustelleensa ihmisen kanssa, jota ei tuntenut alkuunkaan. Ja joka paljastui juuri tällaiseksi törpöksi.

Miksi naiset rakastuu renttuihin, miksi naiset rakastuvat renttuihin, pahat pojat, kiltit miehet, miksi pahat pojat kiinnostaa, rakkaus, parisuhde

Miksi naiset rakastuu renttuihin?

Miksi joku rakastuu tyyppiin, jonka tietää olevan huono kumppani? Sitä minun on vaikea ymmärtää. Tarkoitan tällä ihmistä, joka esimerkiksi puhuu muista halventavasti, kohtelee muita huonosti, valehtelee eikä pidä lupauksiaan. Mikä ihme siinä silloin viehättää? ”Onpa ihanaa tuo sovinistinen puhe ja töykeä käytös” What?

Luin hieman aiheesta ja aika nopeasti sieltä hyppäsi esille Terve.fi:n artikkeli, jossa kerrottiin kahden tutkimuksenkin vahvistaneen asian: Ns. pahat pojat saavat useimmat naiset.

”Tutkijat ovat osoittaneet, että miehet, joilla on ilkeitä luonteenpiirteitä, kuten tunteettomuus, narsistisuus ja petollisuus, ovat naisten keskuudessa suurimmassa suosiossa. Laajat tutkimukset osoittavat, että ilmiö on maailmanlaajuinen: naiset eivät voi vastustaa renttuja.

Luonteenpiirteet pitävät sisällään kolme erityistä muotoa, joista käytetään yhteisnimitystä ”pimeä kolminaisuus”. Luonteenpiirteet pitävät sisällään narsistisen persoonallisuushäiriön, impulsiivisen ja tunteettoman psykopaattisuuden sekä petollisen ja hyväksikäyttävän persoonallisuuden.” <– Kuulostaapa hurmaavalta?

Tekstissä luki myös, että naiset yhdistävät kyseiset ominaisuudet maskuliinisuuteen ja kykyyn siittää terveitä jälkeläisiä.

Miksi naiset rakastuu renttuihin, miksi naiset rakastuvat renttuihin, pahat pojat, kiltit miehet, miksi pahat pojat kiinnostaa, rakkaus, parisuhde

Miksi naiset rakastuu renttuihin, miksi naiset rakastuvat renttuihin, pahat pojat, kiltit miehet, miksi pahat pojat kiinnostaa, rakkaus, parisuhde”Toisin sanoen ne naiset, jotka hakevat hetken huumaa tai toivovat tulevansa raskaaksi tuntevat vetoa tällaisiin miehiin.”

Yllä mainittu lainaus selittää paljon. Silti myös moni pitkäaikaista parisuhdetta etsivä haksahtaa edellä mainitun kaltaisiin miehiin.

”Kilttien miesten ei silti pidä luopua vielä toivosta, sillä evoluutioteoreetikko Gayle Brewerin mukaan naiset haluavat suhteita renttujen kanssa, mutta yleensä asettuvat aloilleen lämminsydämisten ja hoivaavien miesten kanssa.”

Johtuuko renttuihin rakastuminen siis oikeasti siitä, etteivät heihin rakastuvat henkilöt ole sittenkään oikeasti halukkaita tai valmiita pitkäaikaiseen suhteeseen? Ehkä itse olenkin aina tykännyt kilteistä miehistä ja kusipäät olen pyrkinyt kiertämään kaukaa tämän takia; olen aina ollut seurustelijatyyppiä ja en ole kärsinyt sitoutumiskammosta. Ehkäpä.

Mitä mieltä sinä olet? Mikä törpöissä viehättää ja miksi naiset rakastuu renttuihin?

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Kun vanhat haavat aukeaa ♡  Miten päästä yli erosta?Kannattaako pettämisestä kertoa?Mitä olen oppinut parisuhteista x12 Kumpi on pahempaa – jättäminen vai jätetyksi tuleminen? Parisuhdekriisi Kuinka tapasin mieheni? Aina sä seurustelet Miten luottaa petetyksi tulemisen jälkeen?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta