Miksi toi katsoi mua pitkään?

Dsg1024 (1 of 1).jpg

Jos joku ihminen katsoo sinua pitkään, ajatteletko hänen arvostelevan sinua vai kenties katsovan ihaillen? Jos mietit ihmisiä yleisesti ottaen, ajatteletko heidän olevan hyviä vai pahoja?

Jos joku katsoo minua pitkään, en ajattele oikeastaan mitään. Tietty ilmeestä voi päätellä jotain. Ehkä useiten mieleen tulee kysymys tunnetaanko me toisemme ja en vain muista. Minusta olisi ihana sanoa että ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä ja näin se varmasti onkin. Silti huomaan toisinaan ajattelevani että joku haluaa minulle pahaa; jos kerron henkilökohtaisen asian, saatan jälkeenpäin miettiä että kertomaani asiaa voitaisi käyttää minua vastaan ja mielestäni aika pienetkin ystävälliset eleet tuntuvat jotenkin juhlavilta – jos joku on keksinyt jotain kivaa syntymäpäivilleni olen todella kiitollinen, vaikka toiselle se saattaisi olla itsestäänselvä asia.

Dsg1023 (1 of 1).jpg

Ajattelutapaani on vaikuttanut varmasti se, millaisia ihmisiä olen elämäni aikana kohdannut. Lapsena ja nuorena näin aika monesta ihmisestä ne huonot puolet, jotka ovat ehkä muokanneet kuvaani ihmisistä. Tiedän että maailmaan mahtuu vaikka minkälaisia ihmisiä – paljon myös niitä ihania ja hyväsydämisiä. Heitä on onneksi elämääni siunaantunut.

En halua olla ennakkoluuloinen turhaan. Tiedostan kuitenkin, että saatan joskus ollakin ja silloin muistutan itseäni että suurin osa on varmasti hyviä tyyppejä. Terve varovaisuus uusien ihmisten suhteen on mielestäni kuitenkin vain hyvä juttu – nykyään mietin tarkemmin kenelle puhun asioitani joskus teininä tuli ehkä lörpöteltyä kaikenmaailman asiat puolitutuille. 😀

En tiedä oliko tässä tekstissä nyt päätä tai häntää, teki mieli vain rustailla ajatuksia aiheesta. Käytin tässä tekstissä ilmaisua hyvä ja paha aika leväperäisesti – noita käsitteitä lienee mahdoton määrittää täysin.

Dsg1021 (1 of 1).jpg

Ovatko ihmiset pohjimmiltaan hyviä vai pahoja teidän mielestänne?

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Lifestyleblogimainen avautuminen

Sinua en kyllä tervehdi

Täydellisen elämän suorittaminen

 

***

If someone look at you, what do think? Do you think that person is criticizing you or perhaps admire you?

I would love to say that basically humanbeings are kind-hearted. Still sometimes I found my self thinking about that some people want to harm me. If I have told someone my personal thing, I might think that this person might gossip about it. I also find it very special and festive, if someone are attentive for me, for examble on my birthday.

During my life, I’ve seen worse side of people. This could have influenced my thought of people, althought I KNOW that there is many lovely people out there – also in my life. Little precautionary with new people aren’t bad at all, I think. I think now little bit more, who I told my things; when I was teenager I was too trusting with others.

What do you think – are people good or bad?

 

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta