Viimeistään 25-vuotiaana pitää ostaa ryppyvoide

En muista mistä olen otsikon mukaisen ohjeen kuullut, enkä tiedä onko se totta mutta päätin silti käyttää sitä otsikkona. 😀 Itsehän täytin viime viikolla 25-vuotta ja täytyy sanoa, että olen jonkin verran miettinyt ihonhoitoasioita; milloin ryppyvoiteita kannattaisi alkaa käyttämään?

Mirva kirjoitti blogissaan tekstin ihonhoidosta ja tunsin piston sydämessäni – itse en ole hoitanut ihoani ikinä mitenkään ja kaikki purnukat ja kasvovedet ovat jääneet kylppäriin pölyttymään. Niitä on tullut vain pari kertaa kokeiltua kunnes laiskuus on vienyt voiton. En myöskään ole ikinä uskonut, että niistä olisi mitään hyötyä. Vuosia olenkin vain huuhdellut kasvoja vedellä ja kookosöljy on toiminut niin meikinpoistossa, kasvorasvana kuin ruuan seassakin. 😀

Milloin ryppyvoiteita kannattaa alkaa käyttämään?

Nyt kun täytin tämän maagisen 25-vuotta päätin hieman alkaa panostamaan ihoni hoitoon. Oma ihoni on todella vaalea ja palaa herkästi. Iho on toisinaan kuiva ja ehkä hieman rasvainenkin. Kuivuuteen taipuva sekaiho luultavastikin? Vaikea sanoa kun en ole mikään ekspertti. Marssin siis Sokokselle ja jostain syystä pysähdyin Lumenen kohdalle. Tiesin, että Lumene on suht edullinen vaihtoehto ja onhan se myös kotimainen. Kerroin myyjälle, että etsin kuorinta-, silmänympärys- ja päivävoidetta sekä kasvovettä. Eiköhän näillä pääse alkuun.

Milloin ryppyvoiteita, Milloin ryppyvoide, Naisen ihonhoito ihonhoito, ikääntyminen, oihon rypistyminen, ihon ikääntyminen, stuff about

Milloin ryppyvoiteita, Milloin ryppyvoide, Naisen ihonhoito ihonhoito, ikääntyminen, oihon rypistyminen, ihon ikääntyminen, stuff about

Päivävoide (joka on myös ensimmäisessä kuvassa) on ollut mukavan kosteuttava ja hyväntuoksuinen! Tämä voide sopii kuulemma minun ikäiselleni (aluksi olin kopeloinut 55-vuotaille tarkoitettua rasvaa). Onneksi oli silmät päässä, ettei tullut väärää ostettua.

Milloin ryppyvoiteita, Milloin ryppyvoide, Naisen ihonhoito ihonhoito, ikääntyminen, oihon rypistyminen, ihon ikääntyminen, stuff about

Milloin ryppyvoiteita, Milloin ryppyvoide, Naisen ihonhoito ihonhoito, ikääntyminen, oihon rypistyminen, ihon ikääntyminen, stuff aboutTästä silmänympärysvoiteesta olen tykännyt. Voide on todella riittoisa eikä sitä tarvitse kuin pienen pisaran sormenpäähän. Tätä kuuluisi käyttää aamuin illoin, mutta olen muistanut käyttää voidetta vain aamuisin.

Milloin ryppyvoiteita, Milloin ryppyvoide, Naisen ihonhoito ihonhoito, ikääntyminen, oihon rypistyminen, ihon ikääntyminen, stuff aboutKuorintavoidetta on aina ollut mielestäni mukava käyttää, vaikka sekin aina ajansaatossa unohtuikin. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu aina jotenkin puhtaammalta ja raikkaalta. Kerran viikossa tätä siis!

Milloin ryppyvoiteita, Milloin ryppyvoide, Naisen ihonhoito ihonhoito, ikääntyminen, oihon rypistyminen, ihon ikääntyminen, stuff aboutViimeisimpänä, muttei vähäisimpänä kasvovesi! Aiemmin minulla on ollut huuhdeltavia kasvovesiä, joita ei jätetä iholle. Tämä kuuluu pyyhkiä kasvoille vanulapun avulla ja jättää.

Saa nähdä kuinka kauan jaksan ylläpitää näitä ihonhoitotoimenpiteitäni! Kyllä nyt täytyy yrittää panostaa tähänkin osa-alueeseen ettei sitten myöhemmin kaduta kun ei huolehtinut ihostaan.

Oletteko muuttaneet niitä jonkun tietyn iän saavutettuanne? Milloin ryppyvoiteita kannattaa alkaa omasta mielestäsi käyttämään?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Minusta fitness kisaaja? Hell no! Kun oma kroppa ahdistaa Alipainon rajoilla – silti L kokoa? Huonoimmat laihdutuskeinot x5 – älä kokeile näitä! Miksi valitsin ammattikorkeakoulun? Vanhaa kunnon bodausta #treenipäiväkirjaTahaton laihtuminen 8 vinkkiä – mistä aikaa liikunnalle? 8 x asiat jotka menee yli hilseen

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta