Mitä blogeja itse luen tällä hetkellä?

Olen lukenut eri blogeja jo vuosien ajan. Joskus minua kiinnostivat eniten treeniblogit, mutta nykyään luen mieluiten mielipidepostauksia ja syvällisempiä pohdintoja. Tykkään blogeista, joista saan uutta näkökulmaa asioihin ja inspiraatiota omaan elämääni. Monille valokuvat tuntuvat olevan tärkeä osa blogia. Itselleni kuvat eivät ole niin tärkeitä, vaikka on toki kiva, että niitä on. Jos teksti on hyvää, kuvien puute ei haittaa. Sen sijaan, pelkkää muotia tai kauneusvinkkejä sisältäviä blogeja tulee harvoin luettua. 

IMG_3281.jpg

IMG_3301.jpg

Elisan blogista tulee aina hyvälle tuulelle. Tykkään eniten pohdiskelevista teksteistä, niin kuin aiemmin mainitsinkin. Blogiin tulee joka päivä uutta sisältöä, joten sitä tulee seurattua usein.

Mirvaannamarian blogi on myös yksi lemppareistani. Arvostan hänen tapaansa kirjoittaa aiheista, jotka herättävät keskustelua ja vastareaktioitakin lukijoissa. Ajattelen monista asioista samanlailla, joten blogiin on helppo samaistua.

Bluestocking blogissa yllätyn jatkuvasti kirjoittajan taidoista. Tekstit ovat mielenkiintoisista aiheista, jotka kolahtavat lähes joka kerta.

Tietenkin kaikki mainitut blogit on Lilyssä. 😀

Mitä blogeja itse luette? Mitkä ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotka saavat sinut palaamaan blogiin?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta