Teetkö elämästäsi vaikeaa?

Teetkö elämässäsi sitä mitä haluat? Oletko joskus tehnyt jotain asiaa vaikka ei olisi yhtään huvittanut? Silittänyt paitoja, järjestellyt vaatekaapin värien mukaan yms? Niin minäkin (en kyllä noita edellä mainittuja, en edes omista silitysrautaa). Olen kuitenkin elämäni aikana tehnyt paljon asioita vaikka ei olisi huvittanut. Mennyt lukioon, vaikka oikea paikka minulle olisi ollut ammattikoulu ja tehnyt työtä joka vain ahdisti. Lopulta onneksi lopetin itseni kiusaamisen ja nykyään pyrinkin tekemään mielekkäitä valintoja. Aina se ei ole mahdollista, mutta usein kyllä. Ei ole kenenkään etu väkisin tehdä epämieluisia asioita. Se alkaa tosissaan jossain vaiheessa syödä sinua sisältäpäin. Sitten olet pahantuulinen masentunut olio, eikä siitä olotilasta välttämättä nousta hetkessä.

Mitä haluat elämältäsi, mitä haluat, elämä, hyvinvointi, elä paremmin, elä tässä ja nyt, elä täysillä

Mitä haluat elämältäsi, mitä haluat, elämä, hyvinvointi, elä paremmin, elä tässä ja nyt, elä täysilläÄlkää ymmärtäkö väärin – kaiken ei aina tarvitse olla kivaa ja jotkut asiat vain täytyy tehdä oman ja muiden hyvinvoinnin vuoksi. Pääasiassa kuitenkin minun mielestäni tekemistään asioista tulisi nauttia. On aivan huuhaata että arjen kuuluu olla tylsää ja pitkäveteistä. Myös arki voi olla juhlaa. Todella harva asia on sellainen että se on pakko tehdä. Monesti teemme asioita vain tavan vuoksi ja omien tai muiden odotusten perässä.

On turha roikkua huonossa suhteessa tai opiskella väärää alaa. Ei kannata tuhlata aikaansa pahaa mieltä tuottaviin asioihin; edellä mainittuihin voi itse vaikuttaa. Voit pääosin tehdä mitä haluat. Tarvitsee vain tehdä päätös. Uskaltaa uskaltaa. Myös epämieluisat ajanvietteet kannattaa karsia; on todella vähän tapahtumia joihin sinun on pakko mennä. On turhaa mennä sosialisoimaan jos oikeasti haluaisi tehdä jotain muuta. Muut kyllä huomaavat jos raahaudut paikalle vasten tahtoasi.

Mitä haluat elämältäsi, mitä haluat, elämä, hyvinvointi, elä paremmin, elä tässä ja nyt, elä täysilläOn mielestäni eri asia tehdä jotain joka ei sillä hetkellä huvittaisi, mutta jonka jälkeen olo on parempi kuin tehdä jatkuvasti asioita jotka tuottavat pahaa mieltä koko ajan. Saatan mennä esimerkiksi lenkille vaikka ei huvittaisi koska sen jälkeen on hyvä olo, mutta jos aina sen lenkin jälkeenkin on tympeä olo, onko siinä mitään järkeä? Vaikka niitä pakollisempia epämiellyttäviä asioita myös on, ei kannata vapaaehtoisesti keksiä niitä lisää. Myös asenne vaikuttaa, mutta ei se paskaa muuksi muuta se on saletti.

Asenteen voimalla voit jaksaa tietyn aikaa rämpiä tehden epämiellyttäviä asioita, mutta ettäkö loppuelämäsi vain nielet paskaa asenteen voimalla? Ketä se hyödyttää? Pistä homma siis poikki heti alkuunsa ja etsi muuta ratkaisua. Muista että sinulla on vain tämä yksi elämä. Haluatko puskea sen läpi hampaat irvessä vai elää itsesi näköistä elämää ja nauttia siitä? Tuot paljon enemmän iloa itsellesi ja myös ympärillesi, kun nautit olostasi.

Tiedän ettei aina ole niin yksinkertaista muuttaa asioita ja päästä vanhoista tavoista eroon. Mutta aina kannattaa yrittää. Helppoa se ei aina ole, mutta usein vaivan arvoista.

Mieti mitä haluat elämältäsi ja pyri tekemään mahdollisimman mielekkäitä asioita.

Hauskaa maanantaita!

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Parhaat motivaatiolauseet x 15Kannattaako uudenvuodenlupaus?Ihanan tavallista arkeaNäillä mennään!Teetkö elämästäsi vaikeaa?Elämäni aakkosetInspiraation puutePositiivisuus bullshittiHaavemaailmassa?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta