Mitä lukijat haluaa – arkea vai juhlaa?

df1 (1 of 1).jpg

Monesti kun mietin mistä kirjoitan blogiin, ajattelen että täytyy olla joku spesifi aihe. Mielipidekirjoitus, reissukertomus, joku uusi meikki tms. Silti kun lukijoilta kysyy mistä he haluavat lukea, vastaus on usein niinkin yksinkertainen kuin arki. Halutaan lukea siitä tavallisestakin arjesta ja päästä hieman pintaa syvemmälle tutustumaan tyyppiin.

 

Itsekin ajattelen että arkipostaukset ovat kivoja lukea silloin tällöin. Hyväntuulen arjesta saan inspiraatiota omaan arkeeni ja silloin kun menee paskasti voin samaistua tyyppiin. Omasta mielestäni on mukavampi lukea blogia kun tietää vähän millainen tyyppi siellä kirjoittelee. Miksi sitten en itse melkein koskaan kirjoita ihan arkisia kuulumisia ja siitä mitä olen tehnyt? Jotenkin sitä on ajatellut ettei ketään kiinnosta ”mun tylsä arki”, vaikka kyllähän itseänikin kiinnostaa muiden arki. Ja kuten sanoin, se tuntuu kiinnostavan aika monia lukijoita.

 

df3 (1 of 1).jpg

 

Jotenkin myös koen etten osaa kirjoittaa arjestani mielenkiintoisesti. Tuntuu että lauseet vain töksähtelevät ja soljuva teksti on siitä kaukana. Jotkut osaavat kirjoittaa aivan tavallisestakin arjesta mukaansatempaavasti ja hauskasti. Ehkä minäkin oppisin jos vain kirjoittaisin arjesta enemmän. Koska sitähän elämä suurimmaksi osaksi on. Tavallista ihanaa ja kamalaa arkea.

 

jkhg (1 of 1).jpg

 

Mitä sinä tykkäät arkipostauksista? Saisiko niitä näkyä myös minunkin blogissani enemmän?

 

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

 

***

 

I often think that I should have some specific topic I write about. Should I? When you ask readers, they often said that they want to read about ordinary things and everyday life. I also like to read about those, but why I haven’t wrote about those in my own blog? Guess I’ve thought that no one is interested in my everyday life, even I’m interested in others.

 

I feel also that, I can’t write about my ordinary life interestingly. Some people are very gifted in that! They can write about everyday things in a very fun and interesting way. But maybe if I just start to write about those also, I would develop in that. That’s what this life is. Ordinary, wonderful and horrible at the same time.

 

What do you think, should I write more about ordinary things?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta