Mitä saa 50€ Uffista?

Hei ja ihanaa Juhannusta! Ennen juhannusrientoihin suuntaamista ajattelin vielä tulla kertomaan, mitä saa 50e Uffista!

Kuten olen kertonut, nykyään moni vaatteeni on kirpparilta ja Uffista. Mielestäni kyseisistä paikoista löytää todella ihania vaatteita ja vieläpä hyvään hintaan. Uff on kuitenkin selkeästi kalliimpi kuin kirpparit, eikä siellä voi myöskään tinkiä.

Mitä saa 50e? Mitä saa 50e?Viime viikolla suuntasin siis pitkästä aikaa Uffiin, vieläpä aika nolosta syystä; olin laittanut pitkästä aikaa korkokengät jalkaan ja jonkin ajan päästä kävely niillä tuntui erittäin tuskalliselta. Sain loistoidean; päätin kipaista Uffista hakemassa uudet kengät. Kengät löytyivätkin nopeasti (nuo ylemmässä kuvassa olevat). Hetken päästä tajusin myös olevani uusien kesävaatteiden tarpeessa, joten päätin kiertää koko myymälän läpi; jos sieltä löytyisi jotakin varteenotettavaa.

Ja löytyihän sieltä!

Mitä saa 50e?

Mitä saa 50e?

Mitä saa 50e?Kuvista varmaan tulee hyvin ilmi, että pidän väreistä! Toki joskus pukeudun myös pelkkään mustaan tai harmaaseen, mutta pääosin värit ja kuviot ovat mielestäni erittäin jees!

Näihin ostoksiin minulla meni lähes 50e, jäi varmaan joistakin senteistä kiinni. Vaikka Uff on edullinen, toisinaan myös joistakin kaupoista saattaa parhaiden alennusten aikaan löytää vastaavia yhtä halvalla. Kirpparilla nämä samaiset tuotteet olisi varmasti saanut maksimissaan 20e, mutta siellä voikin tinkiä. Usein ihmiset myös menevät kirpparille myymään sillä mentaliteetilla, että nyt näistä rytkyistä hankkiudutaan eroon! Ainakin itse usein myyn hyviäkin vaatteita alle eurolla, sillä en halua viedä niitä takaisin kotiinkaan.

Vaikka kivoja löytöjä mielestäni teinkin, hiukan jäi hiertämään se etten taaskaan löytänyt yhtään neuletta tai muuta lämmintä pitkähihaista. Aina vaan näitä toppeja ja kevyitä paitoja..mikä siinä onkin, että aina tässä käy näin. Harvoin neuleet tai hupparit ovat mielestäni mitenkään erityisen upeita; yleensä kaikki ovat mielestäni ihan jees vain. No ehkä joku päivä vielä löydän hieman lämmikettäkin vaatekaappiini.

Vastasiko tämä postaus odotuksiasi siitä, mitä saa 50e Uffista? Odotitko enempää vai vähempää?

Mitä saa 50e?Nyt sitten Juhannuksen viettoon! Pitäkäähän hauskaa, älkääkä hukkuko! Yritän ajastaa huomisaamulle postauksen, mutta saas nähdä onnistuuko se tälläkään kertaa. 😉 Mikäli ei, koitan julkaista puhelimella. <3

Mun Juhannuksen viettoa voi seurata tarkemmin mun Instastoorissa <3

Seuraa Facebook & Youtube

Lue myös:

 

Taru

4 vastausta artikkeliin “Mitä saa 50€ Uffista?”

  1. Kirppareilta löytää paljon sellaista mitä ei enää muualta löydä ja näin voi aina pukeutua hyvin persoonallisesti ja erottua massasta 🙂 Kivoja löytöjä olet tehnyt. Itse kerään kirppiksiltä pääasiassa kenkiä mutta paljon muutakin kyllä. Blogini käsittelee kierrätystä monin eri tavoin. Tule katsomaan mitä minä olen löytänyt 🙂 Ihanaa juhannusta!

    http://villananna.blogspot.fi/

  2. Uffissa ja Kontissa on kallista. Tuotteet saadaan lahjoituksina. Työntekijöille maksetaan ihan älyttömän pientä palkkaa enkä sen takia asioi kyseisissä ketjussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta