Kuinka tapasin mieheni?

Mulla ja miehellä on tänään vuosipäivä. Tai oikeastaan tämä on miehen päättämä päivä, mutta suunnilleen näillä nurkilla se oli. 😀 Emme ole naimisissa, eli kyseessä seurustelun vuosipäivä. Ajattelin näin meidän vuosipäivän kunniaksi avata vähän sitä, miten tapasimme.

Miten tapasimme mieheni kanssa?

Mistäs aloittaisin. Mulla oli juuri edellinen parisuhde päättynyt. Päätin siis kaverini seuraksi lähteä eräisiin tupareihin. Menin ihan vesilinjalla, koska juon muutenkin niin harvoin. Siinä sitten istuttiin mun kaverin kanssa sohvalla ja siihen tuli pari tyyppiä. Toinen hieman enemmän humalassa oleva ja toinen hieman vähemmän. Tää humalaisempi kaveri oli siis tämä mun tuleva mies. Juteltiin siinä nelisteen ja jossain vaiheessa kävi ilmi, että minä ja tämä tuleva lapseni isä ollaan naapureita. Asia jäi siihen ja jossain vaiheessa hän humaloitui vieläkin lisää ja koko bileet meni vähän..noh, humalaiseksi.

Kahden korvilla päätettiin mun kaverin kanssa lähteä kotiin. Bileporukka suuntasi kapakkaan. Muutaman päivän päästä tältä samaiselta tyypiltä tuli Facebook-kaveripyyntö.

Miten tapasimme

Miten tapasimmeSiinä sitten vierähti muutama kuukausi, eikä kumpikaan ottanut yhteyttä. En muista miksi, mutta jossain vaiheessa rupesimme juttelemaan Facebookin chatissa. Puheeksi tuli musiikki ja hän kertoi tykkäävänsä Beatlesista. En muista miksi, mutta sanoin ”haha”. Tosi kivasti sanottu. Siinä sitten muistaakseni horistiin chatissa ainakin muutama päivä tai viikko. Puhuimme musiikista, koska kumpikin harrasti sitä muodossa tai toisessa. Keskustelu päätyi jossain vaiheessa ehdotukseen, että hän opettaisi mulle kitaransoittoa. Kukapa kieltäytyisi tällaisesta tarjouksesta? En ainakaan minä.

Kitaransoittotreffit kuitenkin siirtyivät, kun meninkin sinne eräänä iltana katsomaan leffaa. Mutta eihän siitä leffan katsomisesta tullut mitään; juttelimme koko leffan ajan jostain. En kyllä yhtään muista mistä, mutta jossain vaiheessa hän kertoi tekevänsä välillä Italianpataa. Se jostain syystä oli meistä molemmista tosi hauska juttu ja nauroimme sille jonkin aikaa. Meillä on siis loistava huumorintaju selkeästikin.

Eräänä perjantai-iltana hän laittoi viestiä, ja pyysi minut katsomaan kanssaan Backstreet boyseja. Tällöin viimeistään vakuutuin hänestä! Mukava tyyppi, joka vielä kuuntelee Bäkkäreitä! Best thing ever.

Miten tapasimmeJossain vaiheessa rupesin lorvimaan naapurissa sen verran paljon, että reilun kuukauden päästä kävimme erittäin kypsän keskustelun aiheella ”mikä tämä juttu nyt on”. Keskustelun loppukaneetti oli ”Ootko sä nyt mun tyttöystävä?”, sanoin ”joo” ja se sanoi ”jee”. Kyllä, näin parikymppiset aloittavat seurustelun.

Siitä lähtien olemme siis seurustelleet. Tiedän, että tiivistettynä tämä saattaa herättää hilpeyttä: Heti eron jälkeen tapaan naapurinpojan ja alle vuoden päästä olen raskaana, ennen kuin edes asuimme yhdessä. Mutta tää meni mun mielestä just niinkuin piti!

Ainiin, opetti se mulle sitä kitaransoittoakin silloin aikoinaan! Osasin jossain vaiheessa soittaa Hämähämähäkin, mutta sitten se into loppui. 😀

Siinä oli tarina siitä miten tapasimme! Miten sinä tapasit kumppanisi?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Aina sä seurustelet Ammattikoulun käyneet playerit Miten luottaa petetyksi tulemisen jälkeen?Parjattu kuparikierukka – oma kokemukseniVaraudu näihin kysymyksiin synnytyksen jälkeen! ♡  Syötkö sinäkin makeaa vanhasta tottumuksesta? ♡ On julmaa jättää lapsi ilman sisarusta ♡  Lenkille suoraan synnytyssairaalasta ♡  ”Kroppa- ja parisuhde menee pilalle kun saa lapsen” + muita  

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta