More is more

df19 (1 of 1).jpg

Moikkamoi!

Enpäs ole tainnut meikkijuttuja postailla aikoihin, useimmiten nekin ovat olleet jonkun tietyn tuotteen esittelyä tai vastaavia. Ajattelin eräs päivä kokeilla vähän vahvempaa meikkiä, siksi tuo otsikko. 😀 Kuvissa tämä ei kyllä näytä kovin ”More is more”- meikiltä vaan ehkä joltain tavalliselta baarimeikiltä.

En ole tainnut myöskään höpötellä omista meikkausrutiineistani täällä, joten tässä samalla voisin senkin tehdä. Minulla ei ole mitään vakiomeikkiä, jonka laittaisin kasvoille päivittäin. Nyt kotona ollessa ei ole tullut meikattua läheskään joka päivä enkä meikkaa muutenkaan aivan päivittäin töissä tai koulussa ollessanikaan.

df20 (1 of 1).jpg

Tykkään meikkaamisesta todella paljon ja mielelläni kokeilen uusia värejä ja  -tapoja meikata. Harvoin käytän kuitenkaan rajauksia koska vaikka mitä rajauskynän/tussin kyljessä lukee, rajaukset leviävät aina todella nopeasti. Lopputulos on usein suttuinen ja näytänkin mielestäni yleensä paremmalta ihan vain ripsivärissä. Joskus laitan myös luomiväriä lisäksi. Rajaukset ovat kivat hetken aikaa, mutta nekin epäonnistuvat sen verran usein että varminta on jättää se pois.

Aloitan meikkaamisen aina meikkivoiteesta. Monet meikkigurut varmasti järkyttyisivät jos näkisivät minun meikkaavan; en laita mitään pohjustusvoiteita ja levitän meikkivoiteen käsin, enkä huiskulla tai sienellä. Taivuttelen ripsiä usein myös moneen otteeseen, vaikka vaarana on katkeaminen. Joskus taas en taivuta ollenkaan. Monella tuntuu olevan nykyään jokin kulmageeli, mutta itse laitan vanhanaikaisesti vain kulmakynää. Huulia en myöskään ikinä rajaa, laitan vain punaa tai kiiltoa ja se on siinä.

df17 (1 of 1).jpg

Olisi hauska kyllä opetella meikkaamaan vähän uudella tapaa. Joskus Youtubesta katson muiden meikkivideoita ja inspiroidun, mutta sitten usein meikkaan aika kiireessä ja tulee pysyttyä omalla mukavuusalueella. Minulla on usein pelkkiä halpismeikkejä, koska en varmaankaan huomaisi eroa halvan ja kalliin välillä. Kuvien meikissä minulla on Lidlin meikkivoidetta, joka on ihan kelvollinen mutta toisaalta ehkä en vain tiedä paremmasta. Ainakin mies sanoo usein että näytän meikkivoiteen kanssa siltä kuin minulla olisi joku savinaamio kasvoillani, haha! Sen jälkeen laitoin aurinkopuuteria koko kasvoille ja vähän enemmän poskipäihin. Minulla on aina melkein samaa aurinkopuuteria kasvoillani, joskus tosin laitan poskipunaa.

Seuraavaksi laitan kulmakynää. Minulla värjättiin kulmat jokin aika sitten ja tykkäsin lopputuloksesta. Väri on kuitenkin kulunut aika nopeasti pois, joten sen vuoksi laitoin kulmakynää. Omat kulmani eivät ole aivan symmeriset, mutta tuskin ne ovat muillakaan. Kulmakynällä laitan niihin vähän väriä. Kulmakynän jälkeen laitoin mustaa luomiväriä. Halusin kokeilla vahvempaa meikkiä joten sudin sitä aika ylös asti. Laitoin kajalia myös alaluomelle, jota teen todella harvoin koska se tekee meikistä mielestäni hieman suttuisen. Lopuksi taivutin ripset ja laitoin ripsivärin. Aivan viimeisenä laitoin vaalean huulikiillon. Tumma meikki on aika haastava sinällään että pienetkin virheet voivat tehdä siitä suttuisen ja näin kävi hieman minullakin. Meikkaan aina todella nopeasti enkä jää viilailemaan liikoja. Paremman lopputuloksen saisi tietenkin jos ei turhia höntyilisi.

df15 (1 of 1).jpg

Millainen meikki teihin iskee?

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

H&M High Impact Eye Colour

Ripset taivutuksella vai ilman?

Shake it love it!

 

***

Hello!

 

I haven’t write about makeup for a long time so today I will tell you about this makeup. Now when I’ve been home with my baby, I haven’t used makeup everyday. Now I wanted to try a little darker makeup. I use cheap makeups because I don’t think that I would notice a big difference between cheap and expencive products. ;D In this picture’s I have foundation and after that I put some bronzing. Next I put makeup on my eyebrows with eyebrow pencil. Then I bended my lashes and put some mascara. Last I put light lipgloss on my lips. Dark makeup is a little bit challegning – it easily looks scruffy. Especially if you’re not a professional makeup artist. 😉

 

What kind of makeup you like the most?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta