Mossaa nassuun

dsf8 (1 of 1).jpg

dsf5 (1 of 1).jpg

Tervehdys!

Viime viikolla kun istuin kirjoittamassa pehva liimautuneena tähän kliseiseen blogituoliini, ajattelin pitkästä aikaa kokeilla jotain kasvohoitoa. Minulla on kylppärin pussukoissa ties mitä purnukoita jotka olen saanut lahjaksi, mutta joihin en ole koskenutkaan. Vaikka tässä postauksessa kirjoitin vakaasta aikomuksestani alkaa käyttää päivittäin silmänympärysvoidetta, kasvovettä ja -rasvaa sekä kuoria ihon viikoittain en ole toiminut niin. En tiedä miksi se muka on niin vaikeaa; siihen menee ehkä 3 minuuttia! Luulisi sen verran olevan aikaa. Pitäisi varmaan ryhdistäytyä, jälkeenpäin varmasti harmittaa jos ei ole huoltanut ihoaan.

Kasvonaamiota en mistään löytänyt. Sen sijaan löysin tämän Lilyläisten tapaamisesta saadun Mossan Skin Perfectorin ja päätin kokeilla sitä. Olin luullut tätä kasvorasvaksi ja minulle tuli hieman yllätyksenä tuotteen väri; sehän olikin sävyttävä BB-voide! BB-voide siis tasoittaa ihon sävyä, kosteuttaa, peittää ihon pieniä virheitä ja suojaa auringolta. Tämä kyseinen Mossan tuote lupaa myös häivyttää ryppyjä ja ihohuokosia sekä ravita ihoa.

DsG4 (1 of 1).jpg

DsG (1 of 1).jpgOlen usein todella skeptinen kauneudenhoitotuotteiden suhteen. Harvemmin mikään tuote täyttää odotukseni. Tässä tuotteessa parasta olikin ehkä sen keveys ja tuoksu! Tuoksui mielestäni hedelmäiseltä aurinkorasvalta. Nuorentavasta vaikutuksesta en sen sijaan mene takuuseen, haha. Peitti kyllä hieman tummia silmänalusia, mutta jos haluaisin ne kokonaan piiloon pitäisi ottaa järeämmät maalit käyttöön. Tämä oli kuitenkin mielestäni kiva ja varmasti käytän toistekin. 🙂 Toisaalta rima ei ole minulla kovin korkealta, koska olen viimeiset kuukaudet pötkinyt menemään Lidlin 4 euron meikkivoiteella. Toisaalta, ei siinäkään mielestäni mitään vikaa ollut. Eli siis Mossaa nassuun ja menoks!

DsG1 (1 of 1).jpg

Oletteko te testanneet? Mitä tykkäsitte? 🙂

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Kulmakarvojen kestopigmentointi ja kielimuuri

Teippipidennykset kyllä vai ei?

Little bit of lipstick

***

Last week while I was sitting on my chair and writing, I decided to try some face mask. I went to my bathroom, but I didn’t found any face masks. I only found this Skin Perfector by Mossa which I have had from Lily’s bloggers meeting. This is a BB-cream which promises to moisturise skin, protect from sun, hides minor skin blemishes and fade wrinkles. I’m a very skeptical with beautyproducts; they rarely wow me. Mossa’s Skin Perfector smells really good; like a fruity suncream. It was also very light. I think that it didn’t fade the wrinkles, but it did hide skin roughness a little. I think this is ok and I’m going to use this. However, I’m not so picky.

 

Have you try this product? What did you think?

Taru

2 vastausta artikkeliin “Mossaa nassuun”

  1. Mulla ollut muistaakseni kesästä asti mossan tuotteita ja oon joo tykännyt, freesit tuoksut ja hyvät purkit annostella sopiva määrä, mut muuten en oo vakuuttunut tuotteiden toimivuudesta. Toi sun tuote saattaa kuitenkin mennä vielä testiin ennen kuin heitän hanskat tiskiin mossan kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta