Mummomekko

dfs65 (1 of 1).jpg

Tykkään mekoista hirveästi, mutta aina jotenkin ajattelen että minulle voi tulla kylmä ja heitän housut jalkaan. Tosiasiassa paksut sukkikset ovat usein yhtä lämpimät kuin housut. Häpeäkseni voin myöntää, että minun on jo vuosia pitänyt hankkia lämpimät sukkahousut mutta en ole saanut aikaiseksi etsiä niitä kunnolla. Kuinka saamaton voi ihminen olla! 😀 Minulla on ainoastaan legginssejä ja en tykkää käyttää niitä mekkojen ja hameiden kanssa – mielestäni ne ovat epämukavat eivätkä näytä kovin hyvältä. Mieluiten käytänkin mekkoja ilman sukkiksia tai legginssejä. Harvoin vain on niin lämmintä. Mikäli on tosi lyhyt mekko kyseessä, laitan alle shortsit lämpimillä säillä.

Ostin tämän kuvissa näkyvän mekon Mangon alennusmyynneistä. Tykästyin siihen, koska se on aika erityylinen kuin useimmat mekkoni. Mieheni sanoi että se on mummomainen,siitä otsikko. 😀 Kuvat on otettu muutama vko sitten jolloin oli aika lämmintä, muttei kuitenkaan mitkään shortsikelit. Sukkiksien puuttuessa, puin alle satiinikangasta olevat lepattavat housut. Housut on löydetty vanhan asuntomme varastosta – joku oli muuttanut pois ja jättänyt vaatteita sinne otettavaksi.

Pidän helmojen ja kauluksen pienistä yksityiskohdista. Mielestäni tämä on myös ihanan pirtsakka, mutta näyttäisi paremmalta ehkä niiden sukkahousujen kanssa.  Pitää nyt ryhdistäytyä ja mennä ostamaan sellaiset. Mistä te olette löytäneet hyviä sukkahousuja, jotka lämmittäisivät vähän paremmin?

Oletteko te mekkoihmisiä ja miten tarkenette Suomen säässä mekko päällä?

dfs64 (1 of 1).jpg

dfs70 (1 of 1).jpg

dfs67 (1 of 1).jpg

dfs66 (1 of 1).jpg

dfs69 (1 of 1).jpg

dfs68 (1 of 1).jpg

***

I like dresses, but I’m always afraid of freezing so I choose pants. In fact, thick tights would be as warm as pants. I need to buy those too! I have only leggins, and to be honest I don’t like to wear them – they feel uncomfortable and they don’t look so nice with dresses. Preferably I would wear dresses without tights or leggins.

I bought this dress from Mango’s sale. I thinks it’s cute and I like a little details in the collar and hem. It’s also a different style than my other dresses. These pictures has been taken last week, when it was warm. Like I said I haven’t got good tights, so I put on these pants with my dress.

Do you wear often dresses?

Taru

2 vastausta artikkeliin “Mummomekko”

  1. Kivannäköinen mekko! 🙂

    Käytän lähes pelkästään mekkoja ja hameita, joskus harvoin tulee housutkin nykäistyä jalkaan. Lisälämpöä tuo sopiva alushame, joskin olen kokenut hieman vaikeaksi löytää sellaisia, joista pidän (vähän vanhanaikaisista mieluiten pitsihelmaisista, eikä mitään liukasta satiinihärpäkettä). Hyviä sukkahousuja on tullut vastaan ihan perusvaatekaupoista, mutta myös Prismasta, Citymarketista ja Kärkkäiseltä. Paksuhkot bambu- tai villasukkahousut lämmittävät hyvin. Kovemmilla pakkasilla laitan kahdet tai kolme päällekkäin ja taas tarkenee. 😀

  2. Mekoissa tarkenee sukkahousuilla, ei se sen kummempaa ole. Olen viimeiset 6 vuotta käyttänyt pääasiassa hameita ja mekkoja. Housuja harvemmin, farkkuja en edes omista. Olen herkkä palelemaan, joten patenttiratkaisuna pidän kylmimmän osan vuodesta kaksia sukkahousuja päällekkäin. Kaksia paksuja. Tämä tuplakerroksisuus on kätevää myös siinä mielessä, että sukkahousuissa olevat mahdolliset reiät ja silmänpaot eivät näy niin herkästi. Riittävän kestäviä ja paksuja sukkiksia oon saanut ihan Lindexiltä, Seppälästä ja H&M:ltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta