Mun eka vlogi, apuva

dsg180 (1 of 1).jpg

Tässä on mun ensimmäinen videopostaus, iik. Tämä sisältää vähän aiheesta toiseen pomppivaa horinaa ja huonoa huumoria. Käyhän kurkkaamassa. Jos tykkäsit niin painele tykkää nappuloita ja tilaa mun kanava Youtubessa (Taru Mari). 😀

Kuvasin tämän jo viikko sitten, mutta jälkitöihin meni vähän aikaa näin ensikertalaisena. Kiitos mun miehelle joka aina jaksaa neuvoa mua kaikkien vempaimien kanssa.<3

***

My first vlog! This includes disorganized speech and bad humor in Finnish. If you liked it, order my channel (Taru Mari) on Youtube and put the thumps up! 😀

Taru

2 vastausta artikkeliin “Mun eka vlogi, apuva”

  1. Ihana! Niin kuin sanoin jo oman blogin kommenttiboksissa, että ihminen on aina mielenkiintonen 😉 tulee jotenkin lähemmäs, kun näkee videota esim. millanen ääni ja ilmeet yms. Jatka vaan ihmeessä! Ja tosi kiva, kun et ”silotellut” videota liikaa. Haukotuskohta oli mun lemppari ;)<3 Mukavaa viikonloppua koko perheelle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta