Mun paras ystävä

df79 (1 of 1).jpg

Pari päivää sitten makoillessani miehen kanssa olkkarin lattialla (vaikka sohvakin olisi ollut vapaana) mietin miten mukavaa oli vain jutella ja hölmöillä yhdessä. Meillä on samanlainen erittäin huono huumorintaju ja vieläkin huonommat jutut. Viihdynkin miehen kanssa parhaiten ja olemme toistemme parhaat ystävät. On ihanaa kun voi olla välillä vain hiljaa ja kumpikin tekee omia juttujaan ja silti on tunne että olemme yhdessä. Juttelemme kuitenkin paljon ja käymme aika usein (minun mielestäni usein, miehen mielestä harvoin. :D) ulkona syömässä. Joskus teemme yhdessä jotain vähän spesiaalimpaa. Aika suuri osa päivästä menee lapsen kanssa, mutta silti otamme yhteistä aikaa.

df76 (1 of 1).jpg

Mielestäni ystävyys on tärkeä osa parisuhdetta. Minulle se tarkoittaa sitä että meillä on hauskaa ja teemme asioita yhdessä. On myös ihana tietää että toiselle voi kertoa mitä vain ja toinen on silti tukena. Mielestäni luottamus on tärkeä osa ystävyyttä, ei pelkästään parisuhdetta. Jos jatkuvasti pitää sensuroida itseään toisen menettämisen pelossa, ei siinä luottamusta kovin paljoa ole.

 

Ystävyys on molemminpuolista. Jos vain toinen yrittää pitää sitä yllä, ei se mielestäni toimi. Oikeastaan ystävyydessä pätee mielestäni aika samanlaiset kirjoittamattomat säännöt kuin parisuhteessakin. Miksi sietäisi ystävältä jotain mitä ei parisuhteessa sietäisi ja toisinpäin? Toisaalta, jokainen parisuhde ja ystävyys on erilainen. Ihmiset myös vaativat eri asioita ja vetävät rajan eri pisteisiin. Jokainen määritelkööt itse millaisia ystävyys- ja parisuhteita haluaa pitää yllä. Itse arvotan korkealle nimenomaan luottamuksen, molemminpuolisuuden ja lojaaliuden. Samanlainen huumorintaju ja kiinnostuksen kohteet tietysti plussaa. 😉

df77 (1 of 1).jpg

Ajatteletteko te kumppania samalla myös ystävänä? Vai pidättekö ystävyyden ja parisuhteen niin sanotusti erillään? 🙂

 

Lue myös: Aikuisten ystävyydestä, 

Sinä joka näpräät puhelinta seurassa lue tämä

 

Seuraa Facebook & Instagram

 

***

 

Yesterday when me and my boyfriend were laying on the floor (even thought the couch would have been free) I began to think about how nice it was just to talk and fool together. We have a similar bad sense of humor and fools stuff. I enjoy being with him the most and we’re also each others best friends. It’s wondeful to be only between silence sometimes and both of us are doing our own things. We also talk a lot and do things together. Althought a large time of a day going with the child, we take time together.

 

I think that friendship is a part of relationship. To me it means that we have fun and we do things together. It’s also great to know that you can tell other everything and he supports you. I think that trust is an important part of friendship, not only relationship. If you have to censor yourself constantly, there’s hardly any trust.

 

Friendship is mutual. Is not enought if only one is trying to maintain. Every friend- and relationship are different. People look different things and everyone decides what kind of relatioships they want to maintain. Do you think your partner also a a friend? Or do you separate friendship from partnership?

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Mun paras ystävä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta