Havainto munakkaasta #ruokapäiväkirja

Huomenta! Tänään taas ruokapäiväkirjan parissa. 🙂 Pitkästä aikaa tuli tehtyä munakas, keitettyjen munien sijaan.

Aamupala & lounas

Munakas tomaatilla, paprikalla ja juustolla. Lisäksi fetasalaattia. Sama setti lounaalla! Lounaalla tähän tuli lisäksi vielä ruisleipä voilla ja juustolla, unohtui kuvata.

Välipala

Vanha kunnon proteiinipatukka + banaani

Päivällinen

Päätin lisätä kasvisten syöntiäni ja surrautin kukkakaali-porkkanamuusin. En suosittele – nuo kaksi eivät sopineet yhteen! Ensi kerralla teen pelkän kukkakaalimuusin ja sitä seuraavalla kerralla bataatti-porkkanamuusin. Lisäksi jauhelihaa ja fetasalaattia. Nälkä tuli uudesraan erittäin nopeasti.

Iltapala

Turkkilaista jogurttia, mysliä sekä omena

munakasOlin syönyt erittäin pitkään kananmunat keitettyinä, joten munakas oli kivaa vaihtelua. Opin myös että se pitää ehdottomasti syödä juuri valmistettuna – jos se ehtii jäähtyä vähänkin, se kuivahtaa ja maistuu kumiselta kengänpohjalta! Sinänsä tässä ei ole mitään kovin ihmeellistä – usein juuri tehty ruoka maistuu parhaalta (paitsi lasagne), mutta se että maku menee pilalle jopa kymmenessä minuutissa on outoa! Oletteko samaa mieltä? Mies ei ainakaan ollut huomannut tätä. 😀

Ihana tiistaita ja muistakaa syödä munakkaat juuri valmistettuina!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

 

 

Taru

5 vastausta artikkeliin “Havainto munakkaasta #ruokapäiväkirja”

  1. mun mielestä munakas on parempaa kylmänä 😀 teen yleensä aina illalla valmiiks aamun munakkaan ja syön sen kylmänä. enkä huomaa mitään vikaa 😀 en tiedä sitten vaikuttaako kuinka sen tekee, yleensä teen pelkistä valkuaisista tai valkuaisista+ yhdestä kokonaisesta munasta.

  2. Täällä toinen kenen mielestä munakas on parhaimmillaan kylmänä! 😀 Juuri pannulta otettuna se ei oikein maistu miltään, mutta kun on vähän jäähtynyt niin kasvikset, mausteet yms. maistuu paljon tasapainoisemmalta.

    • Aijaa, olen järkyttynyt! 😀 No ei nyt kai. Pidin hölmösti itsestäänselvänä omaa kantaani. :D<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta