Muutoksia tulevaan ja arjen onnea

IMG37 (1 of 1).jpgFlunssa on iskenyt minuun jo ties kuinka monetta kertaa muutaman kuukauden sisään, mutta tällä hetkellä se ei kovin paljoa jaksa häiritä. Viime aikoina olen jotenkin havahtunut siihen miten hyvin asiani loppujen lopuksi ovat. Kävimme äsken ruokakaupassa ja nyt on mukavaa vain istuskella tässä villasukat jalassa kirjoittelemassa kun lapsi nukkuu päikkäreitä. Ulkona oli aika tuulinen sää ja kylmä viima pistelikin kasvoja – nyt on taas mukava olla sisätiloissa. Välipalaksi söin Ehrmannin uutta proteiinivanukasta, ei tosin ollut yhtä hyvää kuin Propud-tuotteet. 😉

Minulla on monta syytä olla kiitollinen. Blogin muutto Fitfashionille lähestyy ja odotan sitä jo innolla. Vaikka motivaatiopulaa blogin suhteen ei olekaan ehtinyt tulla paria lyhyttä hetkeä lukuunottomatta, uskon saavani muutosta lisäintoa tähän hommaan. Olen myös innoissani videoiden tekemisestä, vaikka Premiere raastaakin hermoja tämän tästä. Onneksi minulla on täällä kärsivällinen mies auttamassa ja opettamassa editoinnin saloja.

IMG39 (1 of 1).jpg

IMG38 (1 of 1).jpgJa se päätös, jonka suhteen jahkailin tässä tekstissä. Siihenkin on tullut nyt joku edistysaskel. Monen kuukauden panikoinnin, pähkäilyn ja jahkailun jälkeen vihdoin ilmoittauduin avoimeen amk:hon opiskelemaan liiketaloutta. Moduuli johon ilmoittauduin järjestetään iltaisin, joten se helpottaa aikataulujen miettimistä. Tietysti kurssit teettävät töitä myös vapaa-ajallakin. Tiedän etteivät peruskurssit ole suosikkejani, mutta veikkaan mainonnan, markkinoinnin ja viestinnän olevan se juttuni kaiken muun mediaan liittyvän lisäksi. Peruskursseista on hyvä kuitenkin aloittaa.

Epävarmuus kalvoi vielä hetken ilmoittautumisen jälkeen, mutta onneksi se meni ohi. Ainakin pääosin. Vaikka pyrin eroon kaikenlaisesta turhasta spekuloinnista, se ei ole tosiaankaan helppoa. 😀 Joskus niitä päätöksiä pitää vain tehdä ja onneksi suuntaa voi aina muuttaa. Voi olla että olen vähän sellainen ikuinen opiskelija, aina on sellainen halu kehittää itseään. Siihen ei onneksi aina vaadita koulunpenkillä istumista, mutta tämä tuntui nyt hyvältä vaihtoehdolta. Kirjoittelen aiheesta ehkä lisää vielä myöhemmin.

IMG36 (1 of 1).jpg

Ihanaa viikonloppua<3

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Hyvää fiilistä

Millainen oli vuosi 2016?

Inspiraation puute

***

I have a flu again! For some reason, it didn’t bother me so much today. Lately I’ve noticed how many things in my life are very well. There’s so many reasons to be grateful. We just came home from a food store and now I’m sitting here wearing wool socks and writing. Feels comfortable and warm. I’m also excited about that my blog is moving to a Fitfashion’s portal. Now I’m also enjoying making videos, even though the Premiere makes me feel angry quite often. ;D Fortunately my boyfriend is patient and help me with it.

In this text I’ve wrote about difficult decissions. Now things are a bit clearer; I start to study a business in open University of applied sciences. I now that the basic curses are not my thing so much, but I wait for advanced studies about advertising and corporate communications. Maybe I will write about the studies later. 🙂

Have a nice weekend and remember to do things you love<3

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta