My Day!

dsg78 (1 of 1)-2.jpg

Olen monesta suunnasta kuullut nurinaa siitä, että blogien päiväkirjamaisuus on kadonnut ja kaikki on niin suunniteltua ja tekstit artikkelimaisia. Päätin siis vihdoin tehdä tällaisen my day-postauksen.

Klo 5:45. Herätyys! Tästäkö päivä alkaa? Vauvan jokeltelu kuuluu toisesta huoneesta. Päätän että nyt ei ole vielä aika nousta ja menen laittamaan tutin suuhun ja vähän silittelemään jos uni tulisi vielä. Vauva jää hetkeksi pölöttämään sänkyynsä, mutta hetken päästä on hiljaista. Vajaan tunnin päästä herään uudelleen jokelteluun ja 6:45 nousen vihdoin ylös.

Klo 7:00 Uusi vaippa kehiin ja sen jälkeen aamupuuroa. Nykyään vauvan aamupala on lähes aina kaurapuuro, johon laitan purkillisen maissia. Se on vauvan herkkua ja puuroa uppoaa iso satsi. Juotan vauvaa nokkamukista ja saan juotettua noin puolet määrästä. Osa on valunut kylläkin vauvan leualle ja rinnuksille. Siirryn suosiolla tuttipulloon ja juotan loput maidot siitä. Tuntuu että olemme vähän mattimyöhäisiä tämän nokkamukiasian kanssa, saa muuten antaa vinkkejä miten saa vauvan juomaan nokkamukista!

dsg82 (1 of 1).jpg

dsg83 (1 of 1).jpg

Klo 8:00 Syön itse aamupuuroni ja vauva touhuilee lattialla. Nykyään häntä uskaltaa pitää ilman tyynyarmeijaa selän takana, sillä kaatumisia ei ole hetkeen sattunut. Syötyäni puen vauvan ja lähden hänen kanssaan ulos.

Klo 9:00. Huh kun hiki! Tuntuu ihan kuin olisi lenkin juossut, vaikka työntelin vain rattaita. Olemme saapuneet leikkipuistoon ja laitan vauvan keinuun. Huomaan kuitenkin, että keinu on vaarallisen matala ja otan vauvan pois – hän nimittäin alkoi uhkaavasti roikkumaan laitojen yli. Tämän jälkeen siirrymme hiekkalaatikolle. Vauva mönkii hiekassa ja alkaa lapioimaan sitä suuhunsa, yritän estellä ettei hän söisi hiekkaa. Jonkun ajan päästä laitan vauvan rattaisiin ja lähdemme kotia kohti. Matkalla kotiin ratikkapysäkillä on vihaisen näköinen nainen joka puhuu yksinään ja kävelee edestakaisin. Päätän sittenkin kävellä kotiin, mutta sitten ratikka tuleekin. Yksin puhuva nainen tulee samaan ratikkaan, mutta jää seuraavalla pysäkillä.

dsg80 (1 of 1).jpg

dsg81 (1 of 1).jpg

Klo 10:00 Syötän vauvan jälleen. Ruokaa on taas kaikkialla. Annan vauvalle lusikan käteen, hän vie sen väärinpäin suuhunsa. Hetken päästä lusikka menee suuhun oikeinpäin ja minä hurraan. Jonkin ajan päästä yritän ottaa lusikan takaisin, jotta syömistä voisi jatkaa. Vauva ei pidä ideasta ja karjaisee kovaa. Ok, leiki sitten vielä hetki.

10:45 Leikimme lattialla ja syön mansikoita. Jossain vaiheessa vauva haluaa syliin ja otan hänet syliin istumaan. Leikimme kukkuu leikkiä. Hetken päästä hän rupeaa kitisemään ja vien hänet sänkyyn. Käärin hänet Homeriin (hänen peittonsa) ja hän alkaa saman tien nukkumaan.

dsg84 (1 of 1).jpg

Vauvan Homer

11:00 Kirjoitan blogijuttuja ja kiroan Lilyn etusivun toimimattomuutta. Pitäisi se vlogikin kuvata, mutta jotenkin se tuntuu ylitsepääsemättömältä. Lopulta menen kuvaamaan vlogin ja en pysty katsomaan sitä jälkeenpäin. Ehkä sitten jossain vaiheessa..

13:30 Vauva herää. Leikimme vähän aikaa ja sitten pesen kylpyhuoneen ja vauva leikkii vieressä. Sen jälkeen huomaan, että Lilyn etusivu toimii, HURRAA!

14:30 Vauva syötetty ja oli ehkä sotkuisin syöttö vähään aikaan. Kävimme taas jonkin aikaa kamppailua lusikasta ja nokkamukista juomisesta. Minä sain tahtoni läpi lusikan kanssa ja vauva nokkamukin kanssa. Nyt syön itse salaattia jääkaapin jämistä (odotan että mies tulee kotiin ja alkaa tekemään meille tomaattikastiketta. :D)

15:00 Päätän lähteä vauvan kanssa ulos toistamiseen. Ulkona on erittäin hikistä ja meinaan läkähtyä! Juotan vauvalle vettä ja koitan pitää hänet varjossa. Vauva höpöttää rattaissa koko reissun ajan.

dsg85 (1 of 1).jpg

dsg86 (1 of 1).jpg

16:30 Leikimme vauvan kanssa kukkuu-leikkiä ja hän innostuu siitä niin kovasti että alkaa heilumaan hirveästi ja lopulta kaatuu nenälleen. Seuraava tovi menee rauhoitellessa itkevää vauvaa. Lopulta laulan itse keksimääni laulua ja tanssitan vauvaa sylissä ja hän on jälleen riemuissaan.

17:00 Mies tulee kotiin ja alamme heti tekemään ruokaa. Mies syöttää vauvan ja minä paistan jauhelihat ja keitän spagetit. Miehen vastuulle jää aiemmin mainitsemani tomaattikastike.

18:00 Kastike on valmis ja kumpikin olemme syöneet. Leikimme vauvan kanssa. On miehen vuoro laittaa vauva nukkumaan ja he alkavat kellon lähestyessä seiskaa tekemään iltahommia. Itse lähden vähän pyöräilemään.

dsg87 (1 of 1).jpg

19:00 Pyöräillessäni mietin miten paljon kivempaa olisi polkea jonnekin eikä vain jossakin! Sen takia työmatkapyöräily on hyvä vaihtoehto.

20:00 Pyöräilyt takana ja nyt istun kirjoittamassa tätä. Loppuilta meneekin varmaan blogin kirjoittamiseen ja miehen kanssa. Suunnitelmissa on katsoa ainakin jakso Strangers things-sarjaa, vaikka meitä molempia häiritsee Winona Riderin ajoittain aika paha ylinäytteleminen.

Mites sinun päiväsi on mennyt?

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

***

I’ve never wrote my day-posts, so here’s my first one. 🙂

5:45 am: Our baby is awake, but I don’t want to get up this early. I go to the baby and trying to make her falling asleep again. After a while she sleeps.

6:45 am: I wake up and the baby is awake too. We get up and make some breakfast. The baby eats and I’m tryink to make her drink from the cup. Soon it’s getting messy…

8:00 am: I eat breakfast and the baby is playing on the floor. After breakfast we go out.

9:00 am: It’s very hot outside! Feels like I’ve ran, even if I didn’t. We swing at the playground and play at sandpit, but when the baby starts to eat sand, I decide it’s time to go. On our way home we see an angry looking woman who is talking to herself.

10:00 am: The baby eats again. I give her the spoon and she take it to her mouth bakcwards. At some point I try to get the spoon back so I could finish feeding her. She doesn’t like the idea at all.

10:45 am: We play at the floor and I eat strawberries. Then the baby wants to come into my arms and we play peekaboo. Soon she gets tired and I take her to bed.

11:00 am: I have my own time now and I write this post. I remember that now it’s a good time to film my first vlog. Soon I’m filming it and I don’t know what the hell I’m gonna say or do. 😀

13:30 pm: The baby wakes up and we play again on the floor. After that I wash the bathroom and the are playing by herself.

14:30 pm: Time to eat again….

15:00 pm: We go out AGAIN and there’s very hot AGAIN! how exciting…

16:30 pm: After outdoor activities we play peekaboo and the baby gets so excited about the play, that she falls on her face. 🙁 It takes a while to make her calm down.

17:00 pm: My boyfriend comes home and we started to cook.

18:00 pm: Food is ready and we’ve both had eaten. We play with the baby. After that I go on bike ride.

20:00 pm: I’m back home and the baby are sleeping. Now we have our own time and plan is to watch Strangers Things, even though we both find Winona Rider’s acting a little bit disturbing…

How was your day? 🙂

 

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta