Näillä mennään!

asukuvat6 (1 of 1)1.jpgPitkästä aikaa ihan rehellisiä asukuvia. Minusta olisi mukavaa postailla näitä useamminkin, mutta tämä nykyinen vuodenaika ei ainakaan minua inspiroi pukeutumiseen panostamiseen. Kesällä on paljon helpompaa valita kivoja releitä; kivoja paitoja ja housuja on minulla huomattavasti enemmän kuin hienoja ulkovaatteita. En ole ostanut takkia vähään aikaan ja niin tylsää kuin se onkin, minulle pukeutumisessa on tärkeintä mukavuus ja talvella tietysti se että pysyy lämpimänä. Tyylikysymykset tulevat vasta näiden jälkeen. 😉

asukuvat44.jpgTakki on muutama vuosi sitten ostettu Zarasta, mutta samanmoisia varmasti löytää sieltä nytkin. Takki on omalla kohdallani kivaa vaihtelua, koska usein laitan vain kaikkein makkaraisimman ja paksuimman toppatakin mitä minulta löytyy. Vaikka tämä lämmittää peffaa mukavasti niin ei kyllä ole läheskään yhtä lämmin kuin paksuin untuvatakkini. Kengät, huivi, pipo ja lapaset ovat kaikki H&M:stä ostettu tänä talvena, niitä siis löytyy edelleen. Kengät ovat mielestäni ihanat, mutta niihin on ehdottomasti laitettava villasukat sisään; muuten kenkä on täynnä pieniä kiviä todella äkkiä! Kengät eivät muutenkaan ole kovin lämpimät joten senkään vuoksi en suosittele käyttämään ilman villasukkaa. Legginssit on ostettu Cubukselta, niidenkin alle laitoin suosiolla toiset legginssit.

asukuvat22.jpgEn kestä jos lähden ulos ja palelen samantien. Minulla onkin usein toppahousut repussa mukana jos alkaa paleltaa. Inhoan kyllä hikisyyttäkin, alkaa ahdistaa. Olen nähnyt monilla ihania tekoturkkeja nyt talvella, mutta aika moni niistä suljetaan hakasilla – menee kylmää ilmaa sisään. Kunpa löytyisi tekoturkki vetoketjulla niin ostaisin heti. Tällä hetkellä mennään siis näillä + parilla muulla takilla.

Mikä on teille tärkeintä talvipukeutumisessa?

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Laiska pukeutuja

Takki suoraan roskiksesta

Takki suoraan roskiksesta

***

After a long time ootd-pictures. I would like to do these posts more often, but this season doesn’t really inspire me to put effort in clothing. In summer it’s much more easier to find nice outfits; I have more nice shirts than winter outerwear! I haven’t bought a new jacket for a while and so boring as it may be, to me the most important thing in dressing is comfortable. After that the appearance. This jacket is from Zara’s collection, I bought it three years ago. Leggins are from Cubus and shoes, cap, muffler and gloves are from H&M.

 

What is the most important thing in winter clothing?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta