Nainen joka kiroilee

Naistenpäivä, mitä naiseus merkitsee minulle?

Naistenpäivän kunniaksi ajattelin kirjoittaa ajatuksiani naiseudesta ja mitä se minulle edustaa. Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, etten muistanut koko naistenpäivää aluksi. Unohtuipa tuo eilinen nimipäivänikin. 😀

Mitä naiseus minulle siis merkitsee? Aluksi ajattelin että no ei mitään, olen nainen ja sillä sipuli. Sitten aloin pohtimaan aihetta enemmän. Minulle naiseus ja naisellisuus tarkoittaa vapautta olla sellainen kuin olen. Minun ei tarvitse olla sellainen kuin joku muu haluaa tai käyttäytyä muiden toiveiden mukaan. Eikä tarvitse sinunkaan.

Joskus kun olen kiroillut, minulle on tokaistu ”sä kiroilet kuin mies” tai ”ootpas sä Taru naisellinen”. Toisinaan kommentoija on mies ja toisinaan nainen. Onko kiroilu sallitumpaa miehelle ja tekevätkö miehet sitä enemmän? Enpä usko, veikkaan että kysessä on vain ajatus siitä, etteivät hienot naiset kiroile. Olen mielestäni kyllä oikein hieno nainen, vaikka toisinaan v-sana suusta pääseekin. 😉

Onko naisellisuus sitten tavoiteltavaa ja mitä ihmettä se edes tarkoittaa? Riippuu varmasti keneltä kysyy. Onneksi sitä ei tarvitse kysyä; olemme vapaita olemaan ja toteuttamaan naiseuttamme miten haluamme. Meidän ei tarvitse miettiä olemmeko naisellisia vai emme, koska voimme jokainen määritellä sen itse.

Toiset naiset meikkaa, toiset ei. Toiset kiroilee toiset ei. Jotkut pieree salassa, toiset julkisesti. Kaikki olemme aivan yhtä arvokkaita naisia. Jos joku väittää ettet kelpaa, älä usko. Et varmasti edes haluaisi olla tyypin kanssa, jonka kanssa et saa olla oma itsesi. Uskalletaan siis rohkeasti olla sellaisia kuin olemme.

Hyvää naistenpäivää kaikille naisille, olette ihania!<3

Facebook & Instagram

Lue myös:

Aina sä seurustelet

Tyttömäinen tyttö

Myös miestä syrjitään

 

 

 

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta