Nauti vaikka väkisin

arskat ja liivi (1 of 1).jpg

arskat ja liivi 2 (1 of 1).jpg

”Mene ulos nauttimaan aurinkoisesta säästä!”

Tämä on varmasti tuttu lause. Kun ulkona paistaa aurinko, sinne on mentävä ja siitä nautittava, vaikka väkisin. Jos viettää yhdenkin aurinkoisen päivän edes osittain sisätiloissa, on syytä tuntea morkkista. Kaunis päivähän on mennyt ihan hukkaan sisätiloissa homehtuessa!

maisemia (1 of 1).jpg

meri (1 of 1).jpg

meri 2 (1 of 1).jpg

No näinhän sen ei missään nimessä pitäisi mennä. Jokainen nauttii kesästä tavallaan -stressiä siitä ei ole syytä ottaa. Itse olen ihminen, joka toisinaan kaipaa varjoa ja sisätiloja kesäisin.

Älkää käsittäkö väärin, minä pidän kesästä ja auringosta. Mutta jos olen jo ollut monta tuntia ulkona nauttien säästä ja haluan loppupäivän kököttää sisällä, (koska mulle tulee oksettava olo ja pää kipeeksi, jos olen koko päivän auringossa ja joo voisin mennä varjoon, mutta välillä haluan vain sisälle viilentymään ja työntää pääni pakastimeen) suokaa se minulle.

Jos menisi ulos vaan sen takia, että auringosta on pakko nauttia niin onko se kovin nautinnollista? Ei ainakaan minun mielestä.

nautiiii (1 of 1).jpg

Nauti tästä päivästä, vietit sitä sitten ulkona tai sisätiloissa 🙂

 

Seuraa blogia: FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

2 vastausta artikkeliin “Nauti vaikka väkisin”

  1. Eih vitsit vihaan tuota lausetta – perus jokaisen äidin kommentti lapsilleen! :—D

    Itsehän olen nimenomaan näitä sisällä kököttäjiä, koska kaikki mitä tykkään puuhastella sattumalta nyt vain tapahtuvat sisätiloissa – laitan ruokaa, leivon, järjestelen ja sisustan kotia, askartelen toisinaan jne. Ehkä jos olisi oma piha niin tulisi siirrettyä näitä projekteja uloskin, mutta helsingissä korttipohjien ja glittereiden kanssa kiireiselle kadulle? Ehkä ei.

    Olenkin enemmän talvi-ihmisiä kuin kesä-, minkä ääneen sanominen saa joka kerta kaikki haukkomaan happea tyrmistyneenä aivan kuin kesä voisi säikähtää moista idioottikommenttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta