Tämän hetken parhaat Netflix sarjat x 3!

Itse tykkään saada uusia sarjasuosituksia, joten ajattelin tänään kertoa Netflix sarjat, joita olen viime aikoina tykännyt katsoa. Aiemmat Netflix suositukseni löydät täältä ja täältä.

Tässä siis 3 tämän hetken Netflix suosikkiani!

1. Girlboss

Tästä sarjasta tulee niin hyvälle tuulelle! Sarja kertoo Sophiasta, joka saa idean ja perustaa muotibisneksen. Tämä oli sopivan kevyttä katseltavaa ja katsoinkin koko kauden loppuun ennätysvauhtia. Niin käy kyllä itselleni aika usein hyvien sarjojen kanssa. Kevyt hyvän mielen sarja. 🙂

2. The Affair

Ihmissuhteista kertova sarja. Katsoin tämänkin pikavauhdilla. 😀 Sarja oli mielestäni todella mielenkiintoinen. Jossain vaiheessa tuntui, että koko sarja vaihtui juonenkäänteiden mukana. Se ei kuitenkaan jostain syystä haitannut. Suosittelen siis lämpimästi mikäli ihmissuhde -draamat ovat omaan makuusi!

3. Salainen metsä

Korealainen sarja, siksi nimi suomeksi – Korean aakkoset eivät ole itselläni hallussa, kuten voitte arvata! Tätä katson yhdessä miehen kanssa, kaksi edellistä hän nimesi naisten sarjoiksi pelkän promokuvan perusteella. 😀 Tästä katsomme vasta toista jaksoa – ne kun kestävät yli tunnin. En siis osaa tästä paljoa kertoa muuta kuin että mielenkiintoinen rikossarja. On hauskaa vaihtelua katsoa välillä muutakin kuin Hollywoodissa tehtyjä sarjoja.

Netflix sarjat

Mitkä on omasta mielestäsi parhaat Netflix sarjat?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Luovuus alkaa tylsyydestä Pakko päästä kesäkuntoon Mitä blogeja itse luen? Kirppislöytöjä x 7 Ulkonäöstä huolehtiminen on itsensä ja toisten kunnioittamista Epäilijät ja jarruttelijat Riittävän hyvä vanhempi Kun ei mahdu yhteen lokeroon Shut up and listen

Taru

4 vastausta artikkeliin “Tämän hetken parhaat Netflix sarjat x 3!”

  1. Olisihan noita vaikka kuinka paljon, mainitsematta nyt yhden joka tuli juuri jokin aika sitten katsottua loppuun. Orphan Black!

    • Mä katsoin 2 ekaa kautta mutta sitten mun into jostain syystä lopahi. 😀 Kiitos kommentista!

  2. Voi vitsit, mä puolestani pyörittelin silmiä ton Girlbossin aikana, ja jäi mun katsomiset muistaakseni tokaan jaksoon. Ei ihan mun juttu!
    Sen sijaan sellanen sarja kuin Gypsy on ollu mun lemppari tänä kesänä! Jopa niin hyvä, etten oo ahminut kerralla, joten vielä olis vähän alle puol kautta kattomatta. Vahva sarjasuositus!
    Gypsyn lisäksi Sense 8 on ollut pitkään mun lemppari, mutten oo saanut katsottua vikaa kautta loppuun, vaikka se ilmestyi jo aikaisemmin keväällä. Sillekin silti peukut multa!

    • Kiitos vinkeistä! 🙂 Täytyy myöntää että itsekin tuli pyöriteltyä silmiä kyseisen sarjan kanssa, mutta hyvät puolet kuitenkin voittivat. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta