Netflix suosikit vol. 2!

netflix suosikitYksi lempi ajanvietteistäni on Netflix-maratonit, jolloin katson monta jaksoa jotain hyvää sarjaa putkeen! Tänään ajattelinkin jälleen jakaa Netflix -suosituksiani. Suosittelen taas sarjoja, joten seuraavalla kerralla voisi olla elokuvien vuoro. Edellisen postauksen aiheesta löydät täältä! Tässä siis tämänkertaiset suositukset:

Orange is the new black

Muistan kun aloimme katsomaan tätä sarjaa pari vuotta sitten. Tympäännyin kuitenkin heti ensimmäisen jakson aikana. En oikein edes muista miksi. Pari kuukautta sitten annoin sarjalle uuden mahdollisuuden ja koukutuin heti! Nyt harmittaa, kun olen katsonut kaikki tuotantokaudet, tai itseasiassa tänään aiomme katsoa viimeisen jakson. Sarja kertoo naisten vankilasta ja vankien elämästä. Käsikirjoituksessa on ehkä välillä hölmöjä ja laiskoja juttuja (en viitsi spoilata), mutta hyvät puolet peittoaa ne kyllä mennen tullen! Kaikki ovat hyviä näyttelijöitä ja on virkistävää nähdä uusia kasvoja välillä. En oikein osaa edes eritellä miksi sarja on niin koukuttava, kai se vain on niin hyvä! 😀

 

Orange is the new black
Kuva: Wikipedia

Making a murderer

Dokumenttisarja kertoo miehestä, joka tuomittiin seksuaalisesta pahoinpitelystä vankeuteen, mutta tuomio kumottiin 18 vankeusvuoden jälkeen. Kaksi vuotta vapautumisesta, häntä syytettiin jälleen – tällä kertaa murhasta. Sarjassa seurataan hänen elämäänsä kymmenen vuoden ajan. Paras näkemäni dokumenttisarja, mutta samalla myös masentavin! Edelleen tämän dokumentin miettiminen jollain tapaa järkyttää ja pistää miettimään asioita. Suosittelen!

making a murderer
Kuva: Fusion.net

Fresh meat

Kyseessä siis humoristinen teinisarja, joka kertoo (yllätys yllätys) yhdessä asuvista opiskelevista teineistä. Tulee vähän Skins mieleen, mutta tässä on enemmän huumoria. Vaikka läpät olivat välillä köykäisiä, nauroin silti. Eli ehkä ne sitten olivatkin hyviä? 😀 Kevyt hyvän mielen sarja!

fresh meat netflix
Kuva: channel4.com

Rita

Sarja kertoo peruskoulun ei niin perinteisestä -opettajasta ja hänen elämästään. Mielestäni tämä oli sellainen rento, mukava katsottava ja hauska myös. Kevyttää katseltavaa, ei kuormita aivoja liikaa.

Rita Netflix
Kuva: Chasemarch.com

Toisen kanssa

Suomalainen kuusiosainen draamasarja. Keskiössä parisuhde ja lapsettomuus. Suomalaiset sarjat eivät ole yleensä suosikkejani, mutta tässä oli kiinnostava aihe ja näkökulma, jonka vuoksi tykkäsin.

toisen kanssa netflix
Kuva: Wikipedia

Toivottavasti löydät tästä jotain uutta katsottavaa! 🙂

Mitkä on sun Netflix suosikkeja?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Kuukausikooste maaliskuu

Blogin suosituimmat postaukset

Sensaatiohakuiset

 

 

Taru

2 vastausta artikkeliin “Netflix suosikit vol. 2!”

  1. Rita ja Toisen kanssa löytyy myös mun suosikkien listalta 🙂 Making a murderer on vielä katsomatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta