Niin..se valituslakko

Kirjoittelin teille viime viikolla mun valituslakosta. Noh..täytyy myöntää että lakko tuli unohdettua tämän tästä ja kun mikäli jostain asiasta nariseminen tapahtui, en välttämättä edes huomannut mokomaa. Tunteja jälkeenpäin lakko palautui mieleen. Otteita viikon aikana käymistämme keskusteluista:

Tilanne 1

Minä: Hei ainiin en kai mä oo valittanu?

Mies: Öö en mä muista.

 

Tilanne 2

Siivotessani lauloin Stand by me-biisiä…

Minä: Mun mielestä se Stand by me on niin huono biisi, koska kaikki laulaa sen aina jossain Idolsissa. Ärsyttävä biisi.

Mies: Toi kuulosti vähän valittamiselta

Minä: Aijaa no mä vaan sanoin että se on mun mielestä huono. Entä ”Minun mielestäni se Stand by me ei ole kovin hyvä biisi, koska kaikki laulavat sen Idolsissa.”

Mies: Nojoo ihan sama.

 

Tilanne 3

Yritin koneella tehdä jotain…

Minä: Tää ei kyl kans ikinä toimi.

Mies: Taas toi kuulosti vähän valittamiselta

Minä: Hups

 

Edellisen kaltaisia tilanteita oli viikon aikana muutama. Sanon puolustuksekseni että lopetin ajoissa kun huomasin valituksen ja että mun valitus voi olla jopa hauskaa. 😀 Tai sitten ei. Kysyin vielä ennen tämän tekstin sinetöimistä mieheltä…

Minä: Mistäköhän kaikesta mä valitin tän lakon aikana?

Mies: Kaikesta

Minä: No enhän

Mies: Mä sanoisin että täydellinen epäonnistuminen

Että silleen.

 

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Niin..se valituslakko”

  1. onpa hyvä idea tää valittamislakko! Tekis mulle varmasti hyvää, musta kun tuntuu siltä että sorrun valittamaan aika usein turhista asioista… Täytyy alottaa vaikka samantien, katotaan miten onnistun 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta