Nudemeikki

img10 (1 of 1).jpg

img11 (1 of 1).jpg

Moikkis!

Nyt on meikkipostauksen vuoro. Minun on jo pitkään pitänyt tehdä postaus arkisesta meikistä ja nyt sen sain vihdoin toteutettua. Usein käytän räikeitä huulipunia, joten nyt oli pitkästä aikaa nuden meikin vuoro. Tämä meikki on mielestäni aika jees siinä mielessä, että se on tosi helppo tehdä. Vaikka meikki menisi vähän sinnepäin, niin se ei haittaa koska väri on juurikin tämä nude. Tumman tai räikeän meikin kanssa epäonnistuminen on ainakin omasta mielestäni paljon helpompaa.

nudemakeup1 (1 of 1).jpgYllä olevilla tuotteilla homma lähti käyntiin. Kuten huomaatte, en ole turhan nirso merkkien suhteen ja käytän aika ennakkoluulottomasti vähän sitä sun tätä. Lumenen aurinkopuuteri ja Lidlin meikkivoide sekä vuosia vanha huisku; niillä mennään! Levitin meikkivoiteen ihan sormin ja huiskulla sudin aurinkopuuteria koko kasvoille ja vähän enemmän poskipäihin.

nudemakeuph&m (1 of 1).jpg

nudemakeuph&m1 (1 of 1).jpgTämä luomiväripaletti on ostettu vähän aikaa sitten Hennesistä. Olen kokeillut jo hieman noita hileisiä sävyjä, mutta tällä kertaa pistin kahta ylintä vasemmalta. Vaaleampaa laitoin ihan kulmakarvojen alapuolelle, tummempaa liikkuvalle luomelle. Suosin yleensä kaikkia hileistä ja glitteristä, vaikka nämä mattaiset toimivat kyllä myös varsinkin arkena. Pitää ehkä tehdä noilla hileisillä meikki sitten uudeksi vuodeksi jos jaksan panostaa.

img8 (1 of 1).jpg

img19 (1 of 1).jpgSeuraavana vuorossa olikin sitten ripset. Vanhasta tottumuksesta otin ripsien taivuttimen mukaan kuvaan, vaikken sitä olekaan pitkään aikaan käyttänyt. Tuo Maybellinen ripsari on kyllä minusta tosi hyvä! Kumiset- ja vähän pienemmät harjat ripsareissa ovat aina toimineet minulla hyvin, isolla harjalla tulee helposti paljon sotkua. Alla olevassa kuvassa näkyy nudet huulipunat jotka ostin myös Hennesistä ja kuvien meikissä minulla on tuota tummempaa sävyä. Rajaan huuliani aika harvoin, enkä tehnyt niin tälläkään kertaa. Kulmakarvoissa minulla onkin kestopigmentoinnit, joten niihin ei tarvinnut koskea. Inhoan kulmakarvojen meikkausta, joten kestopigmentointia voin lämpimästi suositella. 🙂

h&mlipstick (1 of 1).jpg

Suositteko te mattaista ja vaaleaa meikkiä vai tykkäättekö enemmän näkyvämmästä meikistä?

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Kulmakarvojen kestopigmentointi ja kielimuuri

Mossaa nassuun

Teippipidennykset kyllä vai ei?

***

Hello!

 

Now it’s time for makeup post. This time I made this nude makeup. I often use red and very colourful lipstick, so this was nice fluctuation. First I spread the foundation with my fingers and then I put some bronzing. After that I spread eyeshadow; that lightest one and that colour next to it. The light one I put below to eyebrows and darker below it. Then I finish the makeup with Maybelline mascara and with the nude lipstick (the darker one). I think this is easy and fast makeup and it fits well on weekdays.

 

What kind of makeup is your favourite?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta