Tänään alkaa uusi elämä!

Tiedättekö sen fiiliksen: Viikonloppuna kenties syöty ja juotu vähän mitä sattuu. Olo on pöhnäinen ja nuupahtanut. Päätät että nyt alkaa uusi elämä ja intoa puhkuen aloitat uuden viikon terveellisellä ruokavaliolla ja treenillä. Siivoat kotona ja hoidat ulkonäköäsi muutenkin. Ajattelet iloisia ja sysäät negatiivisuuden syrjään – tästä tulee hyvä päivä! ”Turhaa ja typerää, hetken päästä palaat kuitenkin huonoihin tapoihin” voisi joku sanoa.

Minä olen eri mieltä. Miksi kaikki dissaavat näitä ”uuden elämän” aloittajia? Ei se tarkoita, että homma katkeaisi heti tiistaina. Ja vaikka katkeaisi, on yksi hyvin eletty päivä parempi kuin ei yhtään. Moni saattaa saada intoa elää terveellisemmin kun huomaa miten paljon parempi olo siitä tulee. Jos näitä hyvin elettyjä maanantaita toistaa säännöllisesti, siirtyy se varmemmin muihinkin päiviin ja siitä tulee tapa.

uusi elämä, nyt alkaa uusi elämä, elämäntaparemontti, elämäntapamuutos, elämäntapa, elämäntavat, Stuff about, terveellinen elämä, hyvä päivä, motivaatio, asenne

uusi elämä, nyt alkaa uusi elämä, elämäntaparemontti, elämäntapamuutos, elämäntapa, elämäntavat, Stuff about, terveellinen elämä, hyvä päivä, motivaatio, asenneToki jotkut ajattelevat että pitäisi aina elää niin ettei tällaisia uuden elämän aloituksia tarvita. Itse elänkin näin pääosin, mutta kyllä minullekin tulee kausia jolloin nämä terveellisen elämän ohjenuorat saattavat hetkeksi kadota. Usein kuitenkin vain päiväksi tai pariksi. Itse olen viime aikoina huomannut laiminlyöneeni ruokailujani ja nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa syömään säännöllisesti vaikkei olisi nälkä. Sellaista se elämä on, aina ei huvita elää samalla kaavalla, mutta itsestään kannattaa silti pitää huolta.

Maanantait ovat mielestäni mukavia päiviä; uusi viikko lähtee hyvin käyntiin treenillä. Jokainen käyttäköön omia niksejään hyvän fiiliksen takaamiseksi, oli se sitten aamukahvi, tietyn biisin kuuntelu tai juurikin se treeni. Itse odotan jo iltapäivän salitreeniä into piukeana, koska viime viikko meni flunssan kourissa! Tärkeintä on että tekee sitä mistä itse nauttii. Tällaisilla pienillä jutuilla voi yllättävän paljon vaikuttaa siihen miten päivä lähtee käyntiin. Ei vedetä pipo kireällä vaan hyvällä fiiliksellä! Ehkä tämä ”uusi elämä” on ilmaisuna vain sellainen hulluudelta kalskahtava. Voisi käyttää myös vaikkapa niinkin yksinkertaista ilmaisua kuin ”Tästä tulee hyvä päivä!”

Tehdään tästä hyvä päivä – alkoi sinulla sitten uusi elämä tai ei. 😉

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

♡  Vähennä treeniä ja kiinteydy! ♡ Kiihdytä aineenvaihduntaa x8 Minusta fitness kisaaja? Hell no!♡ Nyt loppu herkuttelu! ♡ Alipainon rajoilla – silti L kokoa? ♡ Huonoimmat laihdutuskeinot x5 – älä kokeile näitä! ♡  Kun syöminen on pakkopullaa ♡ Painoindeksi on hölmö keksintö♡ Lisää liikuntaa x6 ♡ 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta