”Toiminimen perustaminen on helppoa!”

Vuosi lähenee loppuaan. Aina tässä vaiheessa sitä alkaa katsomaan mennyttä vuotta taaksepäin – mitä kaikkea tuli nähtyä, koettua ja ennenkaikkea opittua? Vuosikoosteen aika ei ole ihan vielä, mutta ajattelin tänään kertoa tämän vuoden aikana tekemäni oivalluksia – mitään kovin merkittävää ei välttämättä ole tiedossa…;)

Ystävyyssuhteet ovat vaikeampia kuin parisuhteet. Yleinen mielikuva on, että parisuhde se aiheuttaa aina suurinta päävaivaa. Omalla kohdallani parisuhde luistaa pääosin kuin rasvattu. Ystävyyssuhteissakaan ei ole ongelmia, mutta koen ne silti mutkikkaammiksi kuin parisuhteen.

Parisuhteessa on aika selvät sävelet siitä, mikä on ok ja mikä ei – ystävyydessä näitä asioita harvemmin edes käydään läpi; odotukset siitä mitä ystävyyteen kuuluu, ovat kaverisuhteissa paljon epäselvempiä. Nämähän ratkeaisivat luultavasti puhumalla enemmän..tuohon puhumiseen liittyen olenkin kirjoittanut viime keväänä postauksen: Puhumattomuus pilaa ihmissuhteet. Tähän aiheeseen voisi pureutua syvemmin ihan omassa postauksessaan joku toinen kerta. Oivalluksia, mitä olen oppinut, Beauty Anniina, Volyymiripset, Ripsienpidennykset, ripset, kauneus, Ripsienpidennykset sopivat minulle, vaikka silmäni ovat superherkät! Jippii! Kävin alkuviikosta taas ripsihuollossa Anniinan luona ja jälleen kerran olen tyytyväinen lopputulokseen. Tällä kertaa laitettiin hieman paksumpaa ja kaarevampaa ripseä. Nyt on ainakin ripset ojennuksessa huomisen illan pikkujouluja varten. 🙂 Jos kiinnostuit ripsistä lisää tietoa löytyy täältä.

Lause ”Toiminimen perustaminen on helppoa!” on täyttä kukkua. Ehkä se perustaminen voi sujua ongelmitta, mutta ainakin itse olen tapellut ties kuinka monia tunteja YTJ-palvelun kanssa ja tarvittaviin rekistereihin ilmoittautumisessa. Jouduin tekemään nuo rekisteriin ilmoittamiset paperitse, koska palvelu ei toiminut eikä minua osattu neuvoa – heillä oli eri näkymä kuin minulla.

On uskomatonta, miten paljon sähläystä tähän voi mahtua. Aloin kirjoittamaan postausta näistä kaikista sähläyksistä, joita itselleni kävi – ennen kuin olin päässyt tekstissäni edes toiminimen perustamiseen asti, tekstiä oli jo 600 sanaa. Aloin harkitsemaan postauksen sijaan postaussarjan kirjoittamista…

Oivalluksia, mitä olen oppinut, Beauty Anniina, Volyymiripset, Ripsienpidennykset, ripset, kauneus,

Oivalluksia, mitä olen oppinut, Beauty Anniina, Volyymiripset, Ripsienpidennykset, ripset, kauneus,
Ripsihuolto sponsoroitu*

Verkostoituminen on oikeasti hauskaa. Ennen ajattelin verkostoitumisen olevan pakollinen paha ja väkisin väännettyä seurustelua. Onneksi nykyään ajattelen sen olevan vastavuoroista auttamista ja uusiin kiinnostaviin ihmisiin tutustumista.

Tummat hiukset. Todellakin mun juttu – 99% varmasti en enää palaa vaaleaan.

Suurin riski on olla ottamatta riskiä. Tähän oivallukseen kiteytyy viimeisin vuosi aika hyvin!

Mitä oivalluksia sinä olet tehnyt tänä vuonna?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Parhaat motivaatiolauseet x 15Kannattaako uudenvuodenlupaus?Ihanan tavallista arkeaNäillä mennään!Teetkö elämästäsi vaikeaa?Elämäni aakkosetInspiraation puutePositiivisuus bullshittiHaavemaailmassa?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta