Onnellinen

*Sisältää mainoslinkkejä

Hyvää perjantaita! Tällä viikolla on kyllä säät suosineet. Peukut ja varpaat ristiin, ettei nämä kelit tästä ainakaan kylmenisi! Tänään on tiedossa kiva päivä; minulla on nimittäin etäpäivä koulusta – olen halunnut pyhittää perjantait aina töille. Nyt kun mies on tämän kuun hoitovapaalla, olemme kaikki yhdessä. Minä keskityn tietysti enemmän tässä päivällä omiin hommiini, mutta kuitenkin. Kaiken kaikkiaan on aika onnellinen olo.

Voi tietty olla että jossain vaiheessa pitää mennä tuonne makkariin jatkamaan, kun välillä pikkuinen haluaa koko ajan tulla syliin katsomaan mitä teen koneella. Sitten hän osoittelee läppäriä ja huutaa riemuissaan Äiti! Äiti sieeellä!, vaikka ruudulla näkyisi kenen tahansa naama tai ei naamaa ollenkaan. 😀 Työpisteeni on tässä olohuoneessa, mutta meillä on makkarissa miehen musapiste, jossa voisin myös tehdä hommia. Nyt mies meni tosin lapsen kanssa pihalle leikkimään, niin olen tässä olohuoneessa tekemässä.

Myöhemmin tänään menen kaverin kanssa ulos vetämään jonkun treenin. Suunnitelmissa on joku kovatehoinen hiit, mikä kuulostaa ihan järkevältä idealta, koska yksin usein luistan näistä kovasykkeisemmistä treeneistä. Seurassa tulee jostain syystä tehtyä aina tunnollisemmin.

Onnellinen

OnnellinenOnnellinen Onnellinen

Onnellinen

OnnellinenViime viikolla kuvailimme miehen kanssa ulkona. Nämä kuvissa näkyvät housut ovat niin mukavat! Ovat ehkä hiukan Culottes -malliset, mutta pitkillä lahkeilla. Nämä pöksyt olenkin ostanut kirpparilta. Tuo farkkutakki on Monkista ja neule on ulkomailta, en kyllä muista mistä! Kengät ovat H&M:stä, ne ovatkin nykyään joka kuvassa. 😀

Olen viime aikoina tykästynyt löysempiin vaatteisiin; ne tuntuvat oman tyylisiltä enemmän kuin superkireät vaatteet. Tekisikin mieli ostaa sellaiset lyhyt lahkeisemmat Culottes -housut*. Nykyään tehdään niin hienoja löysänmallisia vaatteita, että niistä on helppo tykätä. Ennen jos halusit löysän paidan, jouduit vain ottamaan liian suuren koon! OnnellinenKaikki tuntuu menevän aika kivasti tällä hetkellä, vaikka mitään kovin erityistä ei viime aikoina olekaan tapahtunut. Kai se on vain se, että saa päivittäin tehdä kivoja asioita. On tietysti asioita joita muuttaisin jos voisin, mutta koen silti olevani tällä hetkellä onnellinen.

Mistä asioista sinä olet tällä hetkellä onnellinen? Ja mitä mieltä olet Culottes -mallisista housuista tai muuten vain löysistä vaatteista? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Miksi paska blogi menestyy? ♥ Mihin käytän rahaa? – rahapäiväkirja ♥ Miksi rakkaus loppuu lapsiperheessä? Miten saada unelmatyö? ♥ Miten hinnoitella blogiyhteistyö?  Kohti unelmaduunia! ♥ Työelämän ulkonäköpaineet ♥ Vuosi bloggaajana ♥ ”Sillä alalla ei oo töitä!” Onko luonnonkosmetiikka parempaa?Kokeile tätä aamupalaherkkua!Voinko mä käyttää napapaitaa?

Taru

4 vastausta artikkeliin “Onnellinen”

  1. Culottes-housut on ihanat! Niin rennot ja hauskat! Oon ostanut jo yhdet mustat kesää varten 🙂

  2. Olen onnellinen läheisistäni ja työstäni lastenvahtina sillä töitä on riittänyt ja lapset ovat ihania. ❤😄 Sun blogi on tosi kiva ja piristää aina päivää ☺ Aurinkoista viikonloppua!

    • Kiitos kommentista. 🙂 Kiva kuulla, että asiat on hyvin ja että tykkäät blogistani! <3 Kiitos samoin sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta