Oudot tapani x6

  Enpä olisi uskonut että tällaisenkin postauksen tulen joskus väsäämään. Asenteeni on aina ollut että ketä kiinnostaa jotkut minun omituisuuteni, mutta huomasin että teitä kiinnosti epäsuositut mielipiteetkin, joten pistän tämänkin kehiin.

1. Jos mietin jotain noloa tai hämmentävää tilannetta, toisinaan mutisen itsekseni jotain tyyliin ”Hui saat*na”. 😀 Joskus olen tehnyt näin jonkun seurassa vahingossa ja sitten pitääkin vähän selitellä. 😀 En todellakaan tiedä miksi teen näin!

2. Kun olen kotona ja sukkani vähän kastuvat (esimerkiksi jos suihkun jälkeen olen unohtanut kuivata lattian) usein vedän vain toiset sukat päälle?! Olisi ehkä fiksumpaa ottaa ensin märät pois alta.

3. Jos puran kauppakasseja laitan tuotteen kerrallaan välittömästi omalle paikalleen, vaikka tiedän että olisi nopeampaa tyhjentää kaikki pöydälle ja latoa ne siitä kaappiin.

oudpt tapani, oudot tavat, random facts, faktoja minusta

4. Haluan aina pedata sängyn aamulla, mutta jostain syystä sunnuntaisin annan asian olla.

5. Jos olen lähdössä reissuun, pakkaan tavarat aina mahdollisimman pian valmiiksi vaikka vielä tarvitsisin niitä. Sitten niitä pitää koko ajan kaivella matkalaukusta. Jotenkin pelkään että unohdan ne, vaikka helpompaa olisi pistää ne laukkuun vasta kun kyseisiä tavaroita ei enää tarvitse.

6. Joskus saatan kiroilla niin järkyttävillä sanayhdistelmillä, että suurin osa järkyttyisi jos kuulisi. Kiroilemme täällä usein miehen kanssa kilpaa kun lapsi ei ole kuulemassa. Onhan se hyvä että pariskunnalla on joku yhteinen harrastus…

Sellasia. Pistä omasi kehiin! Ja sanokaa nyt pliis että joku teistä samaistui edes yhteen! 😀

Kuvat: Suvi, edit by me

Facebook & Instagram

Lue myös:

Epäsuositut mielipiteet vol-3

Mietitkö sinäkin näitä asioita?

Minun kolme asiaa

Taru

4 vastausta artikkeliin “Oudot tapani x6”

  1. Ykkönen!!! Välillä oikein kavahtaa ja punastuu myös kun tulee jokin jäätävästi häpeää herättävä muisto mieleen. Usein vielä tooooosi kaukaa menneisyydestä. Hyh.

    • Jes joku samaistui! 😀 Jep, miten se voikaan näkyä niin vahvasti ulospäin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta