Oudot tapani x6

Enpä olisi uskonut että tällaisenkin postauksen tulen joskus väsäämään. Asenteeni on aina ollut että ketä kiinnostaa jotkut oudot tapani, mutta huomasin että teitä kiinnosti epäsuositut mielipiteetkin, joten pistän tämänkin kehiin.

Oudot tapani x6

1. Jos mietin jotain noloa tai hämmentävää tilannetta, toisinaan mutisen itsekseni jotain tyyliin ”Hui saat*na”. 😀 Joskus olen tehnyt näin jonkun seurassa vahingossa ja sitten pitääkin vähän selitellä. 😀 En todellakaan tiedä miksi teen näin!

2. Kun olen kotona ja sukkani vähän kastuvat (esimerkiksi jos suihkun jälkeen olen unohtanut kuivata lattian) usein vedän vain toiset sukat päälle?! Olisi ehkä fiksumpaa ottaa ensin märät pois alta.

3. Jos puran kauppakasseja laitan tuotteen kerrallaan välittömästi omalle paikalleen, vaikka tiedän että olisi nopeampaa tyhjentää kaikki pöydälle ja latoa ne siitä kaappiin.

oudot tapani oudot tapani4. Haluan aina pedata sängyn aamulla, mutta jostain syystä sunnuntaisin annan asian olla.

5. Jos olen lähdössä reissuun, pakkaan tavarat aina mahdollisimman pian valmiiksi vaikka vielä tarvitsisin niitä. Sitten niitä pitää koko ajan kaivella matkalaukusta. Jotenkin pelkään että unohdan ne, vaikka helpompaa olisi pistää ne laukkuun vasta kun kyseisiä tavaroita ei enää tarvitse.

6. Joskus saatan kiroilla niin järkyttävillä sanayhdistelmillä, että suurin osa järkyttyisi jos kuulisi. Kiroilemme täällä usein miehen kanssa kilpaa kun lapsi ei ole kuulemassa. Onhan se hyvä että pariskunnalla on joku yhteinen harrastus…

oudot tapani

oudot tapani

oudot tapaniSellainen oudot tapani -postaus tällä kertaa. Samaistutko edes yhteen? 😉

Kuvat: Suvi, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Epäsuositut mielipiteet vol-3Mietitkö sinäkin näitä asioita?Minun kolme asiaaVoi vitt* äitiTauon paikkaReilun 100e:n viikkoMiksi naiset eivät voi vastustaa renttuja?Minusta fitness kisaaja? Hell no!Haluan avioehdon – enkö luota parisuhteeseen?

Taru

4 vastausta artikkeliin “Oudot tapani x6”

  1. Ykkönen!!! Välillä oikein kavahtaa ja punastuu myös kun tulee jokin jäätävästi häpeää herättävä muisto mieleen. Usein vielä tooooosi kaukaa menneisyydestä. Hyh.

    • Jes joku samaistui! 😀 Jep, miten se voikaan näkyä niin vahvasti ulospäin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta