Meikkivoidehuulet – pahimmat meikkimokani x7!

En ole mikään ammattimaskeeraaja tai muutenkaan pidä itseäni minään maailman parhaana meikkaajana. Olen myös aina tuhahdellut kaikille pahimmat meikkimokat-postauksille – olen halunnut ajatella, ettei meikkimokia ole olemassakaan. Miettiessäni asiaa tarkemmin, taidan joutua pyörtämään sanani. Parasta on se, että osaa näistä meikkimokista teen edelleen. Suuri harmi on, ettei näistä ole kuvia tallessa. 😀

Pahimmat meikkimokat

Pahimmat meikkimokat x 7

Käytin vuosia samoja meikkisiveltimiä – pesemättä niitä kertaakaan! Hahah, hyi kauhea. Ihme etten saanut mitään kamalaa näppyläarmeijaa naamaani tuolloin.

Liian piirretyt kulmakarvat. Tätä meinaan tehdä välillä vieläkin – olin viime joulukuussa kulmien kestopigmentoinnissa, mutta väri on alkanut jo haalistumaan. Laitan siis kulmakarvoihin välillä lisää väriä ja joskus se menee vähän överiksi.

Huultenrajauskynän väliin jättäminen. Tätä teen edelleen jatkuvasti. Itselläni ei ole koskaan ollut mitään laadukasta huultenrajauskynää, joten se on vain jäänyt väliin. Olen kuullut Macin huultenrajauskynistä paljon hyvää, mutta niitä ei viimeksi ollut Sokoksella.

Laitan siis edelleen huulipunan tai kiillon ilman mitään rajauksia. Omasta mielestäni huulimeikki näyttää huolitellummalta ja siistimmältä rajauskynän kanssa, siksi lasken tämän mokaksi.

Pahimmat meikkimokatKirkkaankeltaiset luomivärit + kirkkaanpunainen huulipuna. Tämä on onneksi jo historiaa. Toisaalta tällainen meikki voisi toimia, jos look olisi oikeanlainen ja tuotteet laadukkaat. Itselläni oli tuolloin maailman rumin vaaleanpunainen toppi, jossa luki hopeilla kaunokirjaimilla ”princess”. Lisäksi tuotteet joita käytin, olivat surkeat halpikset. Olin tuolloin 14-vuotias.

Kokonaan vaaleanpunainen meikki. Vaaleanpunaiset luomivärit kulmakarvoihin asti vedettynä, pinkkiä poskipunaa ja pinkit glitterihuulikiillot. Ja se samainen hirveä princess-paita. 😀 Tämäkin sijoittuu teinivuosiini.

Puuterin ”pyyhkiminen” naamaa pitkin. Nykyään tykkään laittaa puuterin huiskulla tuputtelemalla, mutta aikoinaan levitin puuterin vipalla ja pyyhin sitä kasvoihini useita kerroksia. Lopputulos oli aika kökköinen, mutta ei se yläasteella minua häirinnyt.

Meikkivoidehuulet. Trendi, jota ihmettelen vieläkin. Ollessani yläasteella lähes kaikilla oli meikkivoidetta huulissaan. Muistan elävästi sen ajan suosituimman lookin (jota pissis-lookiksikin kutsuttiin). Siihen kuului blondatut, todella tupeeratut hiukset, mustat rajaukset silmissä, kilo ripsiväriä (niin että lopulta ripsiä oli ehkä kaksi), hemmetisti puuteria + aurinkopuuteria sekä ne meikkivoidehuulet.

Koko komeus kruunattiin usein vielä valkoisella tai läpinäkyvällä huulikiillolla. Tuolloin lookki näytti omasta mielestäni hyvältä ja myös minä olin yläasteella toisinaan kaunistautunut edellä mainitulla tavalla. 😀

Mitkä ovat sun pahimmat meikkimokat?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Häät kuvina x 10Hääviikko – paljon kului rahaa? Kokemukseni laservalkaisusta + huippuarvonta! Skumppaa ja pettymyksiä – kooste syyskuusta! Häälookkini kulmakivet Google-haut x 14 Itsetunto pohjamudissa Epäonnistuneet valokuvat x11! Opintolainan sijoittaminen – rahapäiväkirja

Taru

2 vastausta artikkeliin “Meikkivoidehuulet – pahimmat meikkimokani x7!”

  1. Ai vitsit mä tykkään lukea näitä sun juttuja 😀 Mun on pakko kommentoida meikkivoidehuulia… Niitä näkee edelleen joillain ”pissiksillä” 😀 Ite muistan just yläasteelta tuon sun kuvaileman lookin ja vielä mennessäni lukioon mun vuosiluokalla oli yks tosi nätti blondi tyttö, joka oli muuten aina todella huoliteltu, mutta sillä oli nämä meikkivoidehuulet, tyttö näytti sen takia siltä, ettei ollut ikinä tarpeeksi nesteytetty, haha! Mutta juu, tuolla kaupan kassalla kun olen, niin siinä näkee mitä ihmeellisempiä tyyppejä ja myös meikkejä, meikkivoidehuulia näkee yhä nuorilla tytöillä… En ymmärrä, miksi se muka näyttää hyvältä 😀

    • Ihana kuulla ja kiitos kommentista! :)<3 Mä en oo bongannut meikkivoidehuulia aikoihin! 😀 Joo ei kyllä ole munkaan makuun…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta