Paljastuksia bloggaamisesta!

*Sisältää mainoslinkkejä

Bloggaamiseen kuuluu paljon asioita, joita ei aina tule ajatelleeksi. Moni kuvittelee, että se on pari kuvaa ja nopea teksti ja se olisi siinä. Kyllä te tiedätte, tästä on aika moni kirjoittanutkin. 😉 Blogin takana on iso työ, varsinkin jos siihen panostaa tosissaan ja pyrkii kasvattamaan lukijamääriä. Luin hauskan postauksen viime viikolla otsikolla *:・゚”✧Faktoja, joita bloggaajat eivät halua myöntää…” ja ajattelinkin tehdä tästä oman versioni. Tuossa linkittämässäni postauksessa kerrottiin siis paljastuksia bloggaamisesta, joita bloggaajat eivät halua myöntää. Tässä omassa versiossani ajattelin kertoa vain omasta puolestani – paljastuksia omaan bloggaamiseeni liittyen. En tiedä ovatko nämä mitään maata mullistavia skandaaleja, mutta omakohtaisia ainakin! Osan näistä saatatte tietääkin.

paljastuksia bloggaamisesta
Toppi & housut TÄÄLTÄ//Monki, kengät//TÄÄLTÄ

paljastuksia bloggaamisesta

paljastuksia bloggaamisesta1. Aluksi minua häiritsi kamalasti omilla kasvoilla kirjoittaminen ja omien kuvien laittaminen. Jotenkin jännitti omilla kasvoillaan kirjoitella omia mielipiteitään. Siihen tottui kuitenkin aika nopeasti. Kirjoittaessani postauksia, pidän mielessä, että aika moni tulee lukemaan ne. En siis kirjoita asioista, jotka haluan pitää itselläni.

2. Haluan tienata blogilla. Noh, tämä ei teitä varmasti yllättänyt. Jos kerran tykkään tästä ja käytän blogiin todella paljon aikaa, niin tottakai sillä on kiva tienatakin jotain.

3. Bloggaaminen ja ajankäyttö on aiheuttanut ristiriitoja parisuhteeseen. Enemmän kuin lapsen syntymä! 😀 Koomista. Onneksi ei mitään isoja juttuja. 🙂 Veikkaan että aika moni kotona työskentelevä joutuu aluksi hakemaan sitä rajaa työn ja vapaa-ajan välillä. On helppo tehdä vähän koko ajan, jos selkeitä työaikoja ei ole. Pyrinkin aikatauluttamaan tätä paremmin ja vetämään rajoja.

4. Olen kiinnostunut muodista enemmän. Koen edelleen olevani aika huoleton vaatteiden suhteen, mutta turha sitä on kieltää että nykyään kiinnitän huomiota enemmän vaatetukseeni. Mietin myös ostaessani vaatetta, miltä se näyttäisi valokuvassa.

paljastuksia bloggaamisesta

paljastuksia bloggaamisesta

paljastuksia bloggaamisesta5. Jos tiedän että olen menossa valokuvaamaan, laitan toisinaan vähän hienommat vaatteet kuin olisin muuten laittanut.

6. Bloggaaminen stressaa minua toisinaan. Tämä johtuu tietysti siitä, että minulla on tavoitteita tämän suhteen ja tällä hetkellä osa tuloistani koostuu bloggaamisesta ja blogiyhteistöistä.

7. Toisinaan asukuvia ottaessa minulla on parit eri vaatteet mukana. Syy tähän on yksinkertaisesti vain ajansäästö  – ei minulla ole todellakaan joka päivä tai edes joka toinen päivä aikaa kuvaustreffeihin. Siihenkin menee toisinaan useampikin tunti, mitä ei välttämättä heti tule ajatelleeksi. Mieluummin kuvaan muutamat asut kerralla ja vietän sen vapautuvan ajan perheeni kanssa. En silti koe tämän olevan mitään suurta huijausta, koska kuvissa näkyvät asut ovat sellaisia joita käytän oikeastikin – onko sillä siis väliä olenko kuvauttanut ne kolmena peräkkäisenä päivänä vai kaikki kerralla? Minulle on, lukijalle ei! 😀

paljastuksia bloggaamisesta paljastuksia bloggaamisestaTuliko yllätyksiä? Kerro joitain omia paljastuksia bloggaamisesta jos bloggaat! 😉

PS. Tähän loppuun ajattelin vinkata vielä House Of Brandonin kesä alesta. Siellä on vaikka mitä ihania löytöjä hyvään hintaan. 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Pitkä parisuhde vai monia kumppaneita?

Miksi assarin tehtävään vaaditaan maisterin koulutus?

Nettivalmennukset, joissa saa syödä ”paljon”

Taru

8 vastausta artikkeliin “Paljastuksia bloggaamisesta!”

 1. Tästä löytyi juuri sellaisia pointteja kuin olen itsekin miettinyt! Olen huomannut, että asukuvia on kaikkein helpointa ottaa juuri sen takia, että niitä saa otettua niin paljon kerralla.

  Itse tykkäisin tehdä vielä paljon enemmän treeniin liittyviä postauksia, mutta aina jotenkin silloin kun treenaa, haluaisi keskittyä pelkästään siihen treenaamiseen eikä kaikkeen muuhun. Hankalaa 😀

  Terkuin,
  Jade // https://jadeyolanda.fi/

  • Kiva kun kommentoit! Jep, samaa mieltä! Itse olen jo luopunut aika lailla ajatuksesta kuvata omia treenejä. 😀 Liian vaikeaa! Tietysti jos olisi joku muu kuvaamassa, mutta sekin olisi aikamoisen järjestelyn takana. 😀

 2. Hauskaa että tää postaus inspas! Tää sun versio oli kans hyvä, mielenkiintoisia pointteja! Ja toi hame on ihana!

  • Kyllä, kiitos vain ideasta! 🙂 Kiva kuulla ja kiitos – ne on kylläkin housut, mutta näyttäähän ne vähän hameelta kun on niin isot lahkeet. :D<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta