Olen käynyt terapiassa – paljastuksia x6

Jutta kirjoitti tällä viikolla hauskan postauksen, jossa hän kertoi paljastuksia itsestään. Idea oli mielestäni kiva ja päätin tehdä vastaavan! 🙂

PaljastuksiaPaljastuksiaPaljastuksia

Tässä siis paljastuksia minusta x6!

1. Pelkään autoilua. Minulla on ajokortti, mutten ole muutamaan vuoteen ajanut – enkä enää edes osaa. En myöskään mielelläni mene kenenkään kyytiin, kenen ajotaidoista en ole varma. Olen teininä niin monta kertaa saanut pelätä henkeni edestä ollessani jonkun törpön kyydissä, että olen saanut pienimuotoiset traumat. Odotankin jo innolla itsestään ajavien autojen tulemista ja sitä ettei kukaan voisi ajaa esimerkiksi kännissä tai kamapäissään. 100 vuoden päästä pidetään varmaan mielipuolisena ajatuksena, että kuka vaan on voinut lähteä autolla liikenteeseen törttöilemään.

2. Olen aikoinaan käynyt terapiassa. Minulle tarjoutui mahdollisuus päästä psykoterapeutiksi opiskelevan koekaniiniksi ilmaiseksi. Aluksi minusta tuntui, että siitä oli hyötyä ja puhuin siellä paljon koulukiusaamisestani. Jos nyt saisin päättää, jättäisin menemättä.

3. Minulla on tinnitus. Tätä en lähde nyt sen tarkemmin puimaan, koska olen kirjoittanut aiheesta kaksi postausta: Elämää tinnituksen kanssa ja Somatosensorisen tinnituksen hoito.

Paljastuksia

Paljastuksia

Paljastuksia

Paljastuksia4. Minulla on pisamia. En tiedä näkyvätkö ne paljoakaan, muulloin kuin kesäisin. Tykkään pisamista ihan hulluna ja haluaisin niiden näkyvän ympärivuotisesti. Olen ollut jopa valmis tatuoimaan pisamani ja petyin tatuoijan kertoessa ettei se onnistu. :D:D:D Olen myös nähnyt kestopigmentoituja pisamia – ne ovat näyttäneet tosi feikeiltä, joten toistaiseksi en ole asiaa edes harkinnut.

5. Haluaisin toisinaan käyttää peruukkeja. Tämä ajatus tuli mieleeni vasta pari viikkoa sitten, haaveillessani sinisistä tai vihreistä hiuksista. Silloin sain ajatuksen peruukista. 😀 Miksi turhaan värjätä omaa kuontaloa, kun tiedän etten jaksaisi kyseistä väriä ylläpitää hyvänä? Kyllästyisin siihen myös varmasti parin viikon sisään. Siitä vaan peruukki päähän – pääsisi testaamaan haluamaansa väriä ja saisi vaihtelua tyyliinsä. Ongelmaksi onkin muodostunut se, mistä löytää sininen tai vihreä laadukas peruukki. Kaikki laadukkaat ovat blondeja tai ruskeita – räikeän väriset jostain Pilailupuodista. No thanks.

6. Olen vähän rahanahne. Kukapa ei? Tulen toimeen todella vähällä, mutta haluaisinko enemmän? Totta hitossa. Vaikka kirjoitin paljon haluaisin saada palkkaa? -postauksessa toivetulojeni olevan 3000e, haluaisin oikeasti saada paaaljon enemmän. Tuo summa olisi vain sellainen, johon olisin tyytyväinen alkajaisiksi. Mielestäni siinä ei ole mitään väärää, että haluaa isoa palkkaa – miksi olisi? Kyllähän se raha on mukavaa, vai väittääkö joku vastaan? 😀

Sellaisia paljastuksia. Yllättikö näistä joku? 🙂

Olisi hauska kuulla joku paljastus sinusta? 🙂

Kuvat: Jutta Hirsimäki, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Keskeytin koulun – tuleeko minusta lusmu? Ankea, seksitön avioliitto Parhaat motivaatiolauseet x 15 Mitä elokuusta jäi mieleen x 8 Miksi valitsin ammattikorkeakoulun? Tärkein omaisuus on aika 5 ällöttävää tapaani Laihaläski on jees Paljastuksia bloggaamisesta!

Taru

2 vastausta artikkeliin “Olen käynyt terapiassa – paljastuksia x6”

  1. Onko jotain erityistä syytä miksi et menisi terapiaan? Ja muuten peruukeista, ulkomailta saa laadukkaita ja vähän värikkäämpiä malleja 😀 se on kanssa itseäni kiinnostanut, joka päivä saisi vähän vaihtelua mutta laatu maksaa

    • Mielestäni siitä tuntui olevan enemmän haittaa kuin hyötyä loppujen lopuksi. Ainakin ensi kerralla menisin kokeneelle terapeutille. 🙂 Hei kiitti vinkistä, pitääpä katsoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta