Paras heraproteiini

pöntöt (1 of 1).jpg

Reilu vuosi sitten minulle suositeltiin Scitecin 100% Whey Protein Professional heraproteiinia, enkä ole parempaa löytänyt. Ennen Scitecin heraproteiinin löytämistä, en kovin usein halunnut käyttää palautusjuomaa. Kaikki maistuivat mielestäni pahalta eivätkä ne sekoittuneet veteen, vaikka shakeria ravisti kunnolla monta kertaa.

Heraproteiini edistää lihaksen kasvua ja palautumista. Scitecin heraproteiini on sekoitus nopeasti imeytyvää heraproteiini isolaattia ja heraproteiini konsentraattia.  Parasta Scitecissä on mielestäni sen hyvä laatu, maku ja se että jauhe sekoittuu todella hyvin veden sekaan. Tilaan itse tätä Fitnesstukusta 

kädesä (1 of 1)-2.jpg

Makuvaihtoehtoja on 21. Itse olen maistanut vain Peanut Choco-, Orange Chocolate- ja Cookies and Cream-makuja, sillä jätin palautusjuomat pois raskauden ajaksi. Paras näistä on ollut Cookies and Cream, joka vastoin ennakko-odotusta ei ollutkaan yhtään ällömakea.   

Käytän heraproteiinia aina salitreenin jälkeen, jotta palautuminen lähtee heti käyntiin. Itse juon palautusjuomana pelkkää Scitecin heraproteiinia, mutta jotkut tykkäävät sekoittaa palautusjuomaan myös hiilihydraatteja tai syödä esimerkiksi banaanin heraproteiinin lisäksi. Myös hiilihydraattia kannattaa nauttia treenin jälkeen, mikäli teeni on ollut todella kovatehoinen tai se on sisältänyt raskasta kestävyysharjoittelua. Satunnaisesti käytän tuotetta myös välipalana, mikäli ateria jää syystä tai toisesta väliin.

Palautusjuoma ei ole mitenkään korvaamaton treenin jälkeen, eikä sen puuttuminen ole kehittymisen este. Treenin jälkeen voi syödä ihan yhtä hyvin myös ruokaa (syödään tietty myös, vaikka joisikin palautusjuoman :D). Treenin jälkeisen aterian on suositeltavaa sisältää sekä proteiinia että hiilihydraattia.

Sis. mainoslinkin

Käytättekö te palautusjuomaa treenin jälkeen? Mikä on teidän mielestänne paras merkki?

 

 

 

Taru

2 vastausta artikkeliin “Paras heraproteiini”

  1. Ootko kokeillut fitnessgurun tuotteita? Tosi hyvänmakuisia ja hinta-laatu suhde kohdillaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta