Parhaat kirppikset Helsingissä & kuulumiset

dsf63 (1 of 1).jpg

Jokin aika sitten (ainakin jos säätä katsoo) tuli jälleen kerran käytyä kirpparilla vähän hypistelemässä kledjuja. Harmikseni Konepajan Brunon kirppiksellä oli ehkä kaksi myyntipöytää, jossa oli naisten vaatteita. Löysin kuitenkin tämän valkoisen Monkin neuleen sieltä. Kuvissa näkyvät pöksyt on löydetty Töölön Jäähallin kirppikseltä jo aiemmin.

Helsingissä on monia hyviä kirppiksiä ja ajattelin listata niitä, joissa itse tulee eniten käytyä.

Töölön jäähallin kirppis: Avoinna aina la-su klo 9-13:30, paitsi silloin jos hallissa on jokin muu tapahtuma. Tykkään kirppiksistä joissa on myyjät. Tuotteet ovat aina edullisempia; joskus itsepalvelukirppiksillä hinnat ovat mielestäni turhan korkeat, joskus samanveroisia tuotteita saisi uutenakin samaan hintaan. Kirppis on iso, joten olen lähes aina löytänyt sieltä jotain.

Konepajan Brunon kirppis: Avoinna la-su 10-15. Olen käynyt siellä vain kaksi kertaa, mutta molemmilta kerroilta löysin vaatteita. Ensimmäisellä kerralla halli oli aivan täynnä ihania vaatteita ja toisesta kerrasta kerroinkin alussa. 😀 Täällä myös ihmiset ovat itse myymässä, eli ei itsepalvelukirppis.

UFF: Uffissa käyn mieluiten tasarahapäivinä. 😀 Uffissa on usein hyvä valikoima ja tuotteet ovat siististi järjestyksessä. Sovituskopeista plussaa! On välillä inhottavaa jos kirppiksillä ei ole sovituskoppeja, silloin tulee helpommin hutiostoksia. Käyn useiten ehkä Mannerheimintien UFF:issa.

Dom: Itsepalvelukirppis joka sijaitsee Töölössä. Aika pieni paikka, mutta silti valikoimaa riittää. Hinnat mielestäni suht edulliset jos vertaa muihin itsepalvelukirppiksiin. 🙂

dsf60 (1 of 1).jpg

Mitään ihmeellistä tänne ei kuulu, sitä tavallista. 🙂 Odotan jo että tämä flunssa menee vihdoin ohi! Sitkeässä tauti on ollutkin. Jouduin vihdoin taipumaan antibioottikuuriin, vaikken mielelläni syö niitä. Olo on kyllä helpottanut. Nyt täytyy vain pitää peukut pystyssä että pysyy terveenä! Tänään illalla on suunnitelmissa nähdä kaveriporukalla pitkästä aikaa. Ihanaa päästä hieman rentoutumaan.<3

dsf61 (1 of 1).jpg

dsf58 (1 of 1).jpg

dsf59 (1 of 1).jpg

Mitäs teidän lauantaihin kuuluu? 🙂

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Kirppislöytöjä x7

Pyöreäkärkiset mollukat

Viikonlopun kuulumisia

 

***

I found thid white jacket by Monki from a flea market. Pants I’ve found also from the flea market a while ago. Tonight I’m going to see my friends after a long time. It’s nice to see friends and relax a littlebit.<3

Have you any plans for the weekend?

 

 

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Parhaat kirppikset Helsingissä & kuulumiset”

  1. Kiitos hyvistä vinkeistä! 🙂 

    Voihan flunssa sentään, täälläkin ollaan kipeinä! Olo ei parane millään, huhheijaa.. Nyt taitaa olla se aika vuodesta kun melkein kaikki sairastelee! Toivottavasti paranet pian 🙂 Mukavaa iltaa teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta