8 faktaa meidän parisuhteesta!

Fakta- ja parisuhdepostauksista olette tykänneet, joten tänään yhdistän nuo molemmat. 😉 Nyt siis luvassa parisuhde faktoja meidän suhteesta! Yritin keksiä jotain vähän erikoisempia ja hauskempia kuin ”sanomme joka päivä toisillemme rakastan sua” yms. 😀 Tässä tulee:

Parisuhde faktoja  Parisuhde faktoja  Keskustelumme saattaa välillä kuulostaa muiden korvaan tympeältä, vaikka usein vain vitsailemme. Emme kuitenkaan aina puhu näin, mutta aika usein kuitenkin. Olemme joskus miettineet, miksi teemme näin ja todenneet että se on molempien mielestä pääosin hauskaa. Joskus haluan että alamme puhumaan kuin normaalit ihmiset, mutta hetken päästä sama jatkuu. En oikein osaa selittää tämän paremmin, mitä tarkoitan. 😀

Meillä on usein täysin eri maku sarjojen, elokuvien ja musiikin suhteen. Välillä löydämme molemmille mieluista katseltavaa ja kuunneltavaa. Silti valitettavan usein iltamme menevät siihen, että koitamme löytää Netflixistä jotain mikä kelpaa molemmille. Sitten huomaammekin kellon olevan jo paljon, emmekä taaskaan ehtineet katsomaan mitään. 😀

Suomalaisesta viihdeteollisuudesta, -tv ohjelmista sekä politiikasta olemme sen sijaan aina samaa mieltä! Kumpikaan meistä ei katso oikeastaan televisiota, ei ole löytynyt meidän makuun sopivia ohjelmia hirveästi. Äänestimme tosin eri puolueita, ne kuitenkin ajavat samoja asioita.

Meillä kumpikin tekee kotihommia ja hoitaa lasta. Minä siivoan enemmän, mutta mies laittaa enemmän ruokaa.

Parisuhde faktoja

Parisuhde faktoja

Parisuhde faktojaKun mies ostaa munkin, sitä pitää varjella ja varoa ettei se vaan liiskaannu! Liiskaantunut munkki ei kuulemma ole yhtä hyvää. Varsinkin jos kyseessä on Omar -munkki, kuorrute ei saa missään nimessä jäädä paperipussin seinämiin kiinni. Sitten se luulee aina, että yritän tahalleen tuhota sen munkin.

Jos paijaan miestä samasta kohtaa enemmän kuin 10 sekuntia, se alkaa kuulemma hiertämään? Tätä en ole ikinä tajunnut.

Meillä on tosi erilainen irtokarkkimaku. Mä haluan syödä kirpeitä-, mies taas hedelmäkarkkeja. Suklaa kuitenkin maistuu molemmille!

Miehen mielestä somettelu on turhaa, eikä hän ole missään somekanavissa Facebookia lukuunottamatta. Ymmärtää kuitenkin oman somen käyttöni.

Millaisia parisuhde faktoja teidän suhteessa on? 🙂

My pics: Niina, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

My boyfriend ♡ 9 outoa faktaa minustaKokeile tätä smoothie reseptiä! Lihottaako mättöpäivä? Makea mandariinimehu ♥ Mitä tuli syötyä? Erotaanko nykyään liian helposti? Riita asukuvien kulisseissa Kuinka tapasin mieheni?

Taru

4 vastausta artikkeliin “8 faktaa meidän parisuhteesta!”

  1. Meillä toi sama, että jos paijaan miestä samasta kohtaa hetken niin se hiertää tai kutittaa xD

  2. Hih, nää oli hauskoja 🙂 Kaikilla on omat pienet erikoisuutensa, ja ne just tekee ihmisestä mielenkiintoisen. Pitäis melkein tehdä samanlainen omasta parisuhteesta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta