Mun paras ystävä

Pari päivää sitten makoillessani miehen kanssa olkkarin lattialla (vaikka sohvakin olisi ollut vapaana) mietin miten mukavaa oli vain jutella ja hölmöillä yhdessä. Meillä on samanlainen erittäin huono huumorintaju ja vieläkin huonommat jutut. Viihdynkin miehen kanssa parhaiten ja olemme toistemme parhaat ystävät. On ihanaa kun voi olla välillä vain hiljaa ja kumpikin tekee omia juttujaan ja silti on tunne että olemme yhdessä. Juttelemme kuitenkin paljon ja käymme aika usein (minun mielestäni usein, miehen mielestä harvoin. :D) ulkona syömässä. Joskus teemme yhdessä jotain vähän spesiaalimpaa. Aika suuri osa päivästä menee lapsen kanssa, mutta silti otamme yhteistä aikaa. Parisuhde ja ystävyys kuuluvat mielestäni yhteen.

Parisuhde ja ystävyys

Parisuhde ja ystävyys

Parisuhde ja ystävyys

Mielestäni ystävyys on tärkeä osa parisuhdetta. Minulle se tarkoittaa sitä että meillä on hauskaa ja teemme asioita yhdessä. On myös ihana tietää että toiselle voi kertoa mitä vain ja toinen on silti tukena. Mielestäni luottamus on tärkeä osa ystävyyttä, ei pelkästään parisuhdetta. Jos jatkuvasti pitää sensuroida itseään toisen menettämisen pelossa, ei siinä luottamusta kovin paljoa ole.

Ystävyys on molemminpuolista. Jos vain toinen yrittää pitää sitä yllä, ei se mielestäni toimi. Oikeastaan ystävyydessä pätee mielestäni aika samanlaiset kirjoittamattomat säännöt kuin parisuhteessakin. Miksi sietäisi ystävältä jotain mitä ei parisuhteessa sietäisi ja toisinpäin? Toisaalta, jokainen parisuhde ja ystävyys on erilainen. Ihmiset myös vaativat eri asioita ja vetävät rajan eri pisteisiin. Jokainen määritelkööt itse millaisia ystävyys- ja parisuhteita haluaa pitää yllä. Itse arvotan korkealle nimenomaan luottamuksen, molemminpuolisuuden ja lojaaliuden. Samanlainen huumorintaju ja kiinnostuksen kohteet tietysti plussaa. 😉

Parisuhde ja ystävyys

Kuuluuko parisuhde ja ystävyys mielestäsi yhteen? Vai pidättekö ystävyyden ja parisuhteen niin sanotusti erillään? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Parjattu kuparikierukka – oma kokemukseni Toiseen ihastuminen – parisuhteen loppu?Ankea, seksitön avioliittoVihkisormukseen tuli reikä! Painoindeksi on hölmö keksintöVaraudu näihin kysymyksiin synnytyksen jälkeen!IhQ Teinikuvahaaste Voiko nainen kosia?Viimeistään 25-vuotiaana pitää ostaa ryppyvoide ”Ei siivota, leikitään vaan halihippaa” – Tarvitseeko sotkua sietää lapsiperheessä?

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Mun paras ystävä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta