Kaipaatko paskamyrskyä? Kirjoita näistä!

Jokainen tietää, että tietyt aiheet kirvoittavat enemmän eriäviä mielipiteitä kuin toiset. Tietysti myös kirjoitustavalla on merkitystä – mitä provosoivampi teksti, sitä provosoituneempi vastaanotto ja mitä suurempi blogi, sitä enemmän soraääniä. Jos lukijoita on paljon, mukaan mahtuu aina niitä jotka haluavat ymmärtää tahallaan väärin ja jotka tulevat blogiin ärsyyntymään. Jos kommenttiboksisi ammottaa tyhjyyttään ja kaipaisit sinne vähän verta, hikeä ja taistelun makua, tässä muutama takuuvarma aihevinkki, joilla blogiisi syntyy paskamyrsky.

Varoitus! Jos bloggaat portaalissa, kannattaa tarkistaa onko jokin näistä aiheesta kielletty sopimuksessasi!

Paskamyrsky, bloggaaminen, ilkeät kommentit, äitiys, vanhemmuus, imetys, mielipiteet, sukupuolineutraalisuus, uskonto, politiikka, Stuff about Paskamyrsky, bloggaaminen, ilkeät kommentit, äitiys, vanhemmuus, imetys, mielipiteet, sukupuolineutraalisuus, uskonto, politiikka, Stuff about

Takuuvarma paskamyrsky – 12 aihetta

Imetys: Nykyään ihmisiä ei saa enää ärsyyntymään kertomalla, ettei imetys onnistu – se herättää vain sympatiaa. Kannattaa hakea siis vähän toisenlainen näkökulma; kerro että lopetit imetyksen, koska ei huvittanut tai että imetät vielä 5-vuotiasta lastasi. Paskamyrsky on taattu.

Kerro että lapsesi oli yökylässä alle vuoden ikäisenä: Kyllähän sitä yksi yö/ikävuosi pitää noudattaa, muuten lapsen psyyke on pirstaleina.

Postaus lapsesi sokerinsyönnistä: Ei ole väliä, mikä on kantasi – paskamyrsky on silti taattu. Jos lapsesi saa syödä sokeria, teet hänestä läskin ja aiheutat hänelle sepelvaltimotaudin. Jos lapsesi ei saa syödä sokeria, aiheutat hänelle syömishäiriön ja hänen suhteensa ruokaan vääristyy. Parempi siis vain pitää turpansa kiinni.

Sukupuolineutraalisuus: Vaikka sana sisältää neuraalisuuden, aiheeseen liittyvät tekstit ja suhtautuminen ovat kaikkea muuta kuin neutraaleja.

Paskamyrsky, bloggaaminen, ilkeät kommentit, äitiys, vanhemmuus, imetys, mielipiteet, sukupuolineutraalisuus, uskonto, politiikka, Stuff about

Paskamyrsky, bloggaaminen, ilkeät kommentit, äitiys, vanhemmuus, imetys, mielipiteet, sukupuolineutraalisuus, uskonto, politiikka, Stuff aboutPolitiikka: Takuuvarma hitti! Tässä on aihe, joka saa minutkin tuohtumaan kerta toisensa jälkeen. Ai että, alkoi raivostuttaa heti.

Uskonto: Todella tulenarka aihe. Varaudu tappouhkauksiin.

Kerro omista treffikokemuksistasi: Moni tulee raivostumaan, koska se on niin epäeettistä.

Napakka mielipide liha-/kasvis- tai vegaaniruokavaliosta: Tätä tuskin tarvitsee avata tämän enempää?

Ekologisuus: Kun kerrot aikomuksistasi ekologisempaan elämään, joku varmasti kertoo että olet helvetin tekopyhä – ostithan viime kuussa uuden takin.

Feminismi: Olit sitten feminismin kannattaja tai kritisoija, olet aina väärässä ja hiton ahdasmielinenkin!

Miesten oikeudet ja syrjintä: Eihän niistä saa puhua – sitä kun ei muka ole edes olemassa! Valkoinen mies kun on joka tapauksessa etuoikeutettu, eihän niillä mitään ongelmia voi olla.

Lukijan vastuu: Kun artistit vetää huumeita ja ajaa ylinopeutta, kukaan ei syytä huonosta esimerkistä. Se kun on sitä taiteilijan highlaiffii! Jos bloggaaja laittaa vain nättejä kuvia blogiinsa, niin ai että kun on huono esimerkki nuorille – missä vastuu? Jos erehdyt mainitsemaan puolikkaalla sanallakaan lukijan vastuun tai mediakriittisyyden, paskamyrsky on taattu.

Ja jos paskamyrsky on sinulle tuntematon käsite, lisää tietoa löydät täältä.

Mikä on ollut oman blogiurasi suurin paskamyrsky?

Kuvat: Niina, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

♥ Kuka jaksaa ajaa säärikarvat päivittäin??? ♥ Älä puhu pahaa – 7 vinkkiä työelämään ♥ Kannattaako portaalissa bloggaaminen? Miksi luovuin lastentarhanopettajan työstä? ♥ Typerät (ja oudot) tapani x6! ♥ Kannattaako pettämisestä kertoa? ♥ 7 vinkkiä – miten saada unelmatyö? ♥ Miksi bloggaajan pitäisi julkaista paskakommentit? ♥ Mitä tapahtui polttareissa – strippari vai ei?

Taru

8 vastausta artikkeliin “Kaipaatko paskamyrskyä? Kirjoita näistä!”

  1. Oon huomannut, että tällä hetkellä myös paskamyrskyn saa jos menee mainitsemaan että tekee ruokaa miehelleen tai hoitaa itse kotityöt. Kyllä sitten eletään miehen vallan alla ja hirveässä parisuhteessa mistä pitäisi päästä äkkiä eroon 😉

  2. Miulla on ollu pahin kun kirjoitin siitä että olen lihonut 😀 Normaalipainoinen ei saa siitä valittaa. Siitäkin myrskystä jo pari vuotta,poistin koko postauksen kun ihmiset kirjotti niin törkeesti… sit äitiyteen ja lapsiin liittyviin helposti tulee myrskyjä, nykyisin ihan vahingossakin ja yllättäen,aikaisemmin kirjoitin tarkotuksella usein hyvinkin provosoivasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 16
Tykkää jutusta