Perusmättöä #ruokapäiväkirja

Hyvää tiistaita ja tervetuloa taas kerran ruokapäiväkirjani pariin! Viime viikosta poiketen, tänään luvassa sitä ihan tavallista perusmättöä.

Aamupala

Aamiainen, jota odotin joskus muutama vuosi sitten jo nukkumaan mennessä – ah, kohta saa sitä ihanaa aamupalaa! Tällä kertaa minulla oli suuria vaikeuksia saada alas tämä puuro-raejuusto-piltti -sekoitus. Ajat ovat muuttuneet.

Perusmättöä

Lounas & Päivällinen

Viime viikollakin ruokapäiväkirjassa vilahtanut makaroni-papu-kikherne-punainen pesto -mössö ei pettänyt minua tälläkään kertaa. Lisänä kurkkua, salaattia ja iänikuista kermaviilidippiä.

 

Välipala

Banaani ja suklaapudding.

Perusmättöä

Iltapala

Mysliä, jogurttia ja mustikoita.

Perusmättöä

Onko sun lautaselta löytynyt perusmättöä vai oletko jaksanut tehdä erikoisempia ruokia? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Ruokapäiväkirjani Rehellistä mättöä #ruokapäiväkirja Päiväni kasvissyöjänä #ruokapäiväkirja Pari munkkia päivässä pitää nälän loitolla! Herkullista meksikolaista Havainto munakkaasta #ruokapäiväkirja Kohtuus kaikessa kohtuudessakin #ruokapäiväkirja Fitnestä vai salmiakkia? #ruokapäiväkirja Perjantain #ruokapäiväkirja

Taru

12 vastausta artikkeliin “Perusmättöä #ruokapäiväkirja”

 1. Perusmättöä ja hyvä kokonaisuus sellaisenaan terveellistä ja säännöllistä. Jos aamupalapuuro tökkii voisitko kenties vaihtaa sen johonkin muuhun? Miksi syödä jotain mitä ei halua? Jotain kasviksia lisäisin aamu- ja iltapalalle vielä.

  • Kiitos kommentista! Ei mulla ole mitään vakkariaamupalaa söin nyt vain puuroa kun ei mitään tehnyt erityisemmin mieli. 😁

 2. Toi on jännä, miten välillä ne niin pitkään mukana olleet tottumukset muuttuu hetkessä toiseen suuntaan! Itekkin vannoin vuosia kunnon aamupuurosettien nimeen, ja nykyään taas ajatuskin isosta kulhosta puuroa aamulla kuulostaa vähintäänkin epäilyttävältä ajatukselta. Sitä paitsi tämmöselle, jonka aamutoimiin varattu aika jotenkin maagisesti tuntuu aina vaan katoavan, smoothie on helppo vaihtoehto sen mukaanotettavuudenkin takia 😀

  http://huulipunaareenitrikoissa.blogspot.fi/

  • Jep miten voikaan maku muuttua niin paljon. 😁 Smoothie on kyllä hyvä vaihtoehto!

 3. Tuo pestosetti kuulosti hyvältä! Olen suuri pestofani nykyään, nuorena en voinut sietää =D

 4. Ihan perusmättöä on kyllä löytynyt, perinteiset jauhelihakeitot, ruisleivät, hedelmät ja rahkat on pyöriny ihan hetkisen aikaa jo lautasella aina pääruoan vaihdellessa.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 5. Mä tykkään aina katsoa mitä muut syö, musta se on kauheen mielenkiintoista 😀 mulla aamupala, välipala ja iltapala yleensä noudattaa samaa kaavaa päivällisen vaihdellessa 🙂 Mutta hyvin perus, jos ravintolaillallisia ei lasketa mukaan.

  http://www.dailychic.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta