Miksi toi katsoi mua pitkään?

Pitkään katsominen herättää ristiriitaisia tuntemuksia. Jos joku katsoo sinua pitkään, ajatteletko hänen arvostelevan sinua vai kenties katsovan ihaillen? Jos mietit ihmisiä yleisesti ottaen, ajatteletko heidän olevan hyviä vai pahoja?

Mitä itse ajattelen?

Jos joku katsoo minua pitkään, en ajattele oikeastaan mitään. Tietty ilmeestä voi päätellä jotain. Ehkä useiten mieleen tulee kysymys tunnetaanko me toisemme ja en vain muista. Minusta olisi ihana sanoa, että ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä ja näin se varmasti onkin. Silti huomaan toisinaan ajattelevani että joku haluaa minulle pahaa; jos kerron henkilökohtaisen asian, saatan jälkeenpäin miettiä, että kertomaani asiaa voitaisi käyttää minua vastaan ja mielestäni aika pienetkin ystävälliset eleet tuntuvat jotenkin juhlavilta – jos joku on keksinyt jotain kivaa syntymäpäivilleni olen todella kiitollinen, vaikka toiselle se saattaisi olla itsestäänselvä asia.

Pitkään katsominen, tuijottaminen, katsominen, tuijotus, ihailu, itsetunto

Pitkään katsominen, tuijottaminen, katsominen, tuijotus, ihailu, itsetunto

Menneisyyden vaikutus ajattelutapaan

Ajattelutapaani on vaikuttanut varmasti se, millaisia ihmisiä olen elämäni aikana kohdannut. Lapsena ja nuorena näin aika monesta ihmisestä ne huonot puolet, jotka ovat ehkä muokanneet kuvaani ihmisistä. Tiedän että maailmaan mahtuu vaikka minkälaisia ihmisiä – paljon myös niitä ihania ja hyväsydämisiä. Heitä on onneksi elämääni siunaantunut.

En halua olla ennakkoluuloinen turhaan. Tiedostan kuitenkin, että saatan joskus ollakin ja silloin muistutan itseäni että suurin osa on varmasti hyviä tyyppejä. Terve varovaisuus uusien ihmisten suhteen on mielestäni kuitenkin vain hyvä juttu – nykyään mietin tarkemmin kenelle puhun asioitani joskus teininä tuli ehkä lörpöteltyä kaikenmaailman asiat puolitutuille. 😀

En tiedä oliko tässä tekstissä nyt päätä tai häntää, teki mieli vain rustailla ajatuksia aiheesta. Käytin tässä tekstissä ilmaisua hyvä ja paha aika leväperäisesti – noita käsitteitä lienee mahdoton määrittää täysin.

Pitkään katsominen, tuijottaminen, katsominen, tuijotus, ihailu, itsetunto

Mitä ajatuksia pitkään katsominen sinussa herättää? Koetko se epämiellyttävänä tuijottamisena vai kenties ihailuna?

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

♥ Lifestyleblogimainen avautuminen ♥ Sinua en kyllä tervehdi ♥ Täydellisen elämän suorittaminen ♥ Kaipaatko paskamyrskyä? Kirjoita näistä! ♥ Törkypuheita kaatosateessa – nolot tilanteet x4 ♥ Onko silikonit hyvä syy kieltäytyä imetyksestä? ♥ Syyllisyys syömisestä ♥ Bloggaaminen – itsekeskeisten tyttöjen harrastus? ♥ Kuinka tapasin mieheni?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta