Vaikea viikko

*Sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa sunnuntaita! Kuten ehkä huomasitte, en ole tehnyt treenipäiväkirjoja pariin viikkoon vaikka treenejä on kuitenkin tehty. Ei vain ole jostain syystä tehnyt mieli rustailla treenipäiväkirjoja tänne blogin puolelle. Tällä viikolla moni tekeminen on muutenkin takunnut. Olen huomannut (ja niin on varmasti moni muukin nainen), että tiettyyn aikaan kuusta itkettää ja ärsyttää! Minulla on ollut tällä viikolla juuri sellainen fiilis. Ei ole ollut oikein inspistä kirjoittaa, ärsyttää ja tekisi mieli vain maata. Yhtenä päivänä nukuinkin 3h päikkärit! Olen onneksi käynyt kuitenkin treenaamassa ja syönyt terveellisesti. Eilen tosin katsoin temppareita illalla monta jaksoa putkeen, söin suklaata ja salmiakkia samalla. 😀 Suunnitelmissa oli käyttää aika hyödyksi ja tehdä blogia, mutta kun ei huvittanut niin ei huvittanut. PMS oireet eivät kyllä ole kiva juttu. Onneksi yleensä ne kestävät vain pari päivää.

Pms oireet Pms oireet Ehkä joskus on ihan hyväkin vain olla tekemättä mitään hyödyllistä. Itse ainakin kaipaan säännöllisin väliajoin kevyempää olemista, onhan tässä ajatukset ja tekeminen ollut jo yli vuoden aika vahvasti blogissa. Eilen onneksi menin Niinan kanssa kuvailemaan, enkä jäänyt kotiin ihan koko päiväksi homehtumaan. Illalla sitten löhöiltiin miehen kanssa kotona.

Eilen illalla söimme tortilloja miehen kanssa. Lopputuloksena oli hyvien tortillojen lisäksi räjähtänyt keittiö. Päätin käydä sotkun kimppuun vasta aamulla ja tänään olikin sitten virtaa siivota se. Äsken katsoin vähän taas temppareita syödessäni – miten se voikin olla niin koukuttava ohjelma? Joskus vannoin etten ikinä katsoisi moista, mutta kai sitä voi sanansa joskus syödä. Nyt viimeistelen tämän postauksen, käyn parin siivoushomman kimppuun ja sitten lähden lenkille! Sää näyttää aika kivalta nyt ja tekee muutenkin mieli liikkua. 🙂 Iltapäivällä sitten menemme lapsen kanssa touhuamaan jotain kivaa.

Pms oireet

Pms oireet

Pms oireet
Paita//TÄÄLTÄ, Kengät//TÄÄLTÄ ,

Ihan mukavaa välillä kirjoittaa enemmän tajunnanvirtaa ja kertoa vain kuulumisia. Aina ei ole mitään ihmeempiä mielessä, eikä sanamuotoja jaksa joka kerta hioa tuntikausia. Vähän sitä arkisempaakin sisältöä – joka vissiin on aivan toivottuakin! 🙂

Miten sun viikko on mennyt? Vaikuttaako PMS oireet sun oloon?

Kuvat: Niina, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

 

Taru

2 vastausta artikkeliin “Vaikea viikko”

  1. Hei! Minusta tuntuu joskus just samalta ja todellakin otan silloin löhöajan. Ihan parasta.

    Mistä tuo ihana hame on? Vai jäikö se multa vaan huomaamatta.. 🙂

    • Kiitos kommentista! Hahah joo jostain syystä en älynnyt laittaa sitä. 😀 Se on kaverini hame, Uffista ostettu. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta