Mitä tapahtui polttareissa – strippari vai ei?

Viime perjantaina oli siis polttarit. Nyt siis selviää illan järisyttävät tapahtumat – oliko siellä strippari vai ei? Kuten tässä postauksessa kerroin, tiesin polttareista ainoastaan sen että perjantaina pitää olla valmiina 17:30, pukeutua hienosti, olla syömättä liikaa ja varautua viettämään yö pois kotoa. En tosin tiedä olinko kovin hienosti pukeutunut, mutta eipä se ketään häirinnyt.

Nyt ne polttarit alkaa!

17:30 pari kaveriani tulivatkin sitten hakemaan minua kotiovelta. Pihalla oli myös auto ja vastassa kaverini poikaystävä hienosti pukeutuneena. Menimme kyytiin ja minä tietysti sain skumppatarjoilun siinä samalla. Kaverini valittelivat, ettei muu porukka päässytkään tulemaan ja että nyt viettäisimme bileet nelisteen; minä kaksi kaveriani ja erään toisen kaverimme poikaystävä – tosi hyvä kombo siis (ja erittäin epäuskottava)! 😀polttarit

polttarit

polttaritAjoimme jonnekin, jota luulin Vantaaksi (jälkeenpäin se paljastui Kaarelaksi tai Kaarelan lähellä olevaksi joksikin paikaksi, jonka nimeä en muista). Siellä odottivatkin loput kaveriporukastamme ja kaverini poikaystävä hurautti tiehensä.

Tämän jälkeen oli oman elämäni tähtihetki (pääsin aplodien saattelemana astelemaan tähän lukaaliin, joka hetken tarkastelun jälkeen paljastui kaverini isän asunnoksi). Sitten söimme tortilloja ja kuunneltiin musiikkia. Illan aikana sain monta mysteeriä ratkaistavaksi vihjelappusten muodossa. En muista miten ensimmäinen arvoitus tarkalleen ottaen meni – loppuratkaisu oli se, että löysin pinkin Bride to be-nauhan sohvatyynyjen alta.

polttarit

polttarit

polttarit

Avioliittoneuvoja, arvoituksia ja tunnustuksia

Ihan joka arvoitusta en nyt muista (ja vaikka muistaisinkin niin en jaksaisi selittää niitä kaikkia), mutta seuraavat pari jäivät erityisen hyvin mieleen; minun käskettiin etsiä jostain tuvasta jotain kimaltavaa. En meinannut ensin hiffata, mutta ratkaisin arvoituksen kuitenkin lopussa; löysin pesukoneesta pussillisen glittereitä! Sitten laitoimme tietystikin glitteriset meikit.

Toinen arvoitusvinkki liittyi jollain tapaa sieneen ja löysinkin pihalta hieman erikoisen kynän; siitä roikkui kaikenlaisia palluroita. Tällä kynällä kaverini sitten kirjoittivat minulle ja miehelleni vinkkejä kukoistavaa avioliittoa varten.

polttaritIlta kului tanssiessa ja höpötellessä. Jossain vaiheessa pelasimme myös peliä, jossa kaikki olivat kirjoittaneet tunnustuksia lappuselle – minun tehtäväni oli ottaa tunnustus pussista ja arvata kuka sen oli kirjoittanut. Jossain vaiheessa iltaa oli lähdön aika ja pihalla odottikin mitä paras yllätys – Karaoketaksi! 😀 Sillä huristelimme tunnin ja lauloimme kaikenlaisia biisejä. Kuskia kävi vähän sääliksi.

Suuntasimmekin Apolloon, josta meille piti olla pöytä varattuna – varaus olikin tehty ilmeisesti Turkuun. Ei se mitään, saimme pöydän myös Helsingin Apollosta. Siellä ilta jatkui lähes pilkkuun ja menin siitä Niinalle yöksi. 🙂

Kiitos mun rakkaille ystäville, oli superit polttarit! Ja huh – ei stripparia! 😀

Millaiset olivat omat polttarisi? Olisi hauska kuulla!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Ankea, seksitön avioliitto Vihkisormukseen tuli reikä! Polttarijuhlintaa – rahapäiväkirjaToiseen ihastuminen – parisuhteen loppu? Meidän parisuhteen salaisuus x 9 Me mennään naimisiin! 14 parasta asiaa miehessäni Onko mustasukkaisuus sairasta? Miksi rakkaus loppuu lapsiperheessä?

Taru

4 vastausta artikkeliin “Mitä tapahtui polttareissa – strippari vai ei?”

  1. Polttarit on niin kivoja! Omani oli hemmottelupainotteinen. Siskoni ja yksi kaverini hakivat mut kotoa eräs lauantaiaamu yllärinä. Ajoimme Jyväskylästä Helsinkiin, jossa muu porukka odotteli mua puistopiknikillä (en muista mikä puisto). Piknik oli ihana, kaikkia mun lempiherkkuja. Sain myös tiaran 😀 Minua kierrätettiin niin suklaakaupassa, day spassa kuin drinkeillä ja raflassa syömässä pitkän kaavan mukaan. Laittauduimme hotellilla, ja illaksi vielä tanssimaan. Ihan täydellistä! Sain vielä myöhemmin kirjan kuvineen, joka oli tehty polttaripäivästä.

    http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

  2. Häitä edeltävänä iltana kävin yksin juomassa pari olutta kantapaikassa. Se oli just se mitä tarvitsin. Ennen vihkimistä käytiin kaason juomassa parit drinkit. Reilu vuosi häistä ja mikään ei kaduta . Ei se että ei ollut polttareita, isoa hääjuhlaa eikä valkeaa hääpukua eikä huttua. Kirkko ja Kuulan häämarssi ja sain elämäni ihanimman päivän. <3

    • Kiva kun kommentoit! 🙂 Mikäs siinä, mekään ei mitään isoja häitä järkätä. :)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta