Proteiinivanukkaat testissä!

ProteiinivanukasViime aikoina proteiinivanukkaat ovat vallanneet kauppojen hyllyt. Halusin maistaa ovatko nämä yhtään tavallisen vanukkaan makuisia. Ajattelin hieman myös vertailla eri merkkien vanukkaita; onko niissä eroja ja mikä on paras? Testasin kolmea eri merkkiä. Valitsin kaikista saman suklaan maun. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia eikä niissä ole lisättyä sokeria. Laitoin hinnat arvosteluihin, mutta nehän vaihtelevat ostopaikasta riippuen eli nämä ovat vain suuntaa antavia.

1. Njie ProPud, 2,05€

Tätä vanukasta maistoin ensimmäisenä. Maku on mielestäni hyvä, joskin hieman ehkä teollinen jälkimaku, mikä nyt ei tavallaan yllätä tällaisessa tuotteessa. Olin aluksi todella skeptinen ja täytyy sanoa että tämä yllätti posiitiivisesti. Koostumus oli mielestäni myös kivan paksu ja hyytelömäinen. 😀 Pakkaus on omasta mielestäni vähän tylsä! Aika suolaisen hintainen myös, mutta johtunee siitä että tämä on ainakin ensimmäinen omaan silmään osunut tuote. Hinnat siis varmasti tippuvat kun markkinoilla alkaa olemaan enemmän kilpailua.

proteiinivanukas, propud, njie

2. Ehrmann Chocolate pudding, 1,60€

Tämä oli mielestäni paremman makuinen kuin Njien tuote. Jotenkin makeampi ehkä. Koostumus oli aika sama. Pakkaus on myös paljon houkuttelevampi ja hintakin halvempi. Kannessa ei lusikkaa, mutta ei se haitannut.

protein pudding, ehrmann

3. Fast Pudix, 1,80€

Tämä herätti minussa aluksi suurta epäilystä, koska tämä säilyy myös lämpimässä. Suositellaan kuitenkin syömään jääkaappikylmänä. Sitten sain tietää että Ehrmannin pudding säilyy myös lämpimässä, joten se siitä. 😀 Njien tuotteesta en osaa sanoa. Tässä oli mielestäni ehkä eniten oikean vanukkaan maku, mutta koostumus oli todella löysä. En tykännyt siitä jostain syystä yhtään. Tämä jäi koostumuksen takia kokonaan syömättä! Outoa miten sillä oli niin suuri vaikutus, ehkä olen vain nirso. 😀 Paketti on ihan kivannäköinen!

pudix, fast, proteiinivanukas

Tykkäsin siis eniten siis Ehrmannin Protein puddingista. 🙂

Oletko sinä maistanut? Mitä mieltä?

Facebook & Instagram

Lue myös:

Rento suhtautuminen syömiseen

Kovatehoinen hiit-kuntopiiri

Ruokapäiväkirjani

 

Taru

4 vastausta artikkeliin “Proteiinivanukkaat testissä!”

  1. Nuo kaikki säilyy myös huoneenlämmössä ja aina jääkaapissa koostumus paksuuntuu. Ja omasta mielestäni aina paremman makuisia nimenomaan jääkaapista otettuna. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta